Ezt a hatpárti összefogás miniszterelnök-jelöltje jelentette ki saját Facebook-oldalán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az u.n. ellenzéknek mindig tálalnak egy bűnbakot, akit lehet köpködni.
Ez volt 2018-ban az LMP, most meg a jelek szerint MZP.
Aljas dolog ez, de az u.n. ellenzék vezetői is aljasok.
Szerintem MZP-nek meg kell köszönni, hogy ebbe a reménytelen küzdelembe teljes mellszélességgel beleállt.
Béla333
Mindaddig találnak bűnbakot, akit mocskolhatnak,amíg a végén már csak az ő jelöltjük marad egyedül talpon. Csak akkor meg az lesz a baj, hogy addig minden ellenzéki érzelmű elpártol tőlük és majd csodálkoznak, hogy miért nincs támogatottsága az ő jelöltjüknek...??!!
Peller Anikó
@Béla333: Ugyan Béla, a fő köpködő te vagy. Mindigis ellene voltál az összefogásnak és most is sikerült választanod egy nulla támogatottságú fideszes érzelmű manust akit aztán a fidesz a birkáival felnyomott az égbe, mármint az előválasztási cseremónián. Aztán másnaptól a teljes fideszes gépezetet ráreptették a makizére és a legkisebb meggondolatlanságait pufogtatták a média minden erejével, meg is lett az eredménye.

A makizé nem akart összefogni senkivel, csak a maga pecsenyéjét sütögette.

Szükség lett volna az összefogásra, de ezt a makizé megtiltotta.
namihami
Felébredtetek? Most? Most már minek?
Legalább két éve ezt írom. Választás előtt, sőt, az ELŐválasztás előtt már ki kellett volna rúgni. De úgy, hogy a levegőben haljon éhen. Minden szava, megszólalása az ellenzék folyamatos gyöngítése és lejáratása volt. Sikeres tégla volt. Már a Karácsony visszalépése (vajon, mit súgott az Orbán a M-ZP-nek a Karácsonyról, aminek egyből hátraarc lett a vége. (Tény, hogy a Karácsony még főpolgármesternek is lepkefing--miniszterelnöknek még annyi se lett volna)
""Kiugrott fideszes katolikus kutyából nem lesz/lehet ellenzéki szalonna!"". Nem is lett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.