Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor lezárta kormányalakítási tárgyalásait. Hadházy Ákos Facebook-oldalán reagált a friss hírre.

Hadházy szerint öt "lopásügyi" miniszter is lesz az új Orbán-kormánybanFotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Itt vannak az ötödik Orbán-kormány miniszterei:

Orbán Viktor Semjén Zsoltot általános miniszterelnök-helyettesnek kérte fel, aki egyúttal nemzetpolitikáért, nemzetiségpolitikáért, egyházpolitikáért és egyházdiplomáciáért felelős miniszterként is dolgozik majd. Az Agrárminisztériumot Nagy István, a Belügyminisztériumot Pintér Sándor, az Építési és Beruházási Minisztériumot Lázár János, a Honvédelmi Minisztériumot Szalay-Bobrovniczky Kristóf, az Igazságügyi Minisztériumot Varga Judit vezetheti majd. Orbán Viktor a Kulturális és Innovációs Minisztérium vezetésére Csák Jánost, a Külgazdasági és Külügyminisztérium élére Szijjártó Pétert, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetésére Rogán Antalt, a Miniszterelnökség élére Gulyás Gergelyt kérte fel. A Pénzügyminisztériumot Varga Mihály, a Technológiai és Ipari Minisztériumot Palkovics László vezetheti. Nagy Márton gazdaságfejlesztésért felelős miniszterként, Navracsics Tibor pedig területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszterként dolgozhat a következő négy évben.

Hadházy Ákos közösségi oldalán kommentálta az Orbán-kormány minisztereit:

Orbán új kormányában öt gazdasági (lopásügyi) miniszter lesz. És NULLA oktatásügyi, egészségügyi vagy szociális miniszter.

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
a barom utálatos féreg - hadházi barom - nem kapott tárcát! Jé a büdös kurva anyját nem jár be a munkahelyére és pofáik!!! kirúgni! A felvett inden forintot visszakövetelni! A nem munkáért NEM jár pénz! bassza a kurva anyját ott ahol éri és azzal szórakozzon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Meddig kell még ennek az idegbeteg libsinek a pimaszságát elviselnünk?
Mirabilis
Nem mindegy? Megnyerték a választást, azt csinálnak, ami akarnak.
Istenakinincsen
@Shikari: Téged meddig kell elviselnünk?...Ja meg a rizikót?:))
Hány neved van Battman?40 vagy 70?
Istenakinincsen
@Németh István: @Németh István: Te rohadék!
Arról nem akarsz mesélni hogy Orbán miért nem járt be dolgozni a bukott választás után?
Talán mással volt elfoglalva?Szervezte az alvilágát te moslék.
Pista erre miért nem reagálsz???
Te a mocskospofájú író-publicista Báyer vagy?
Shikari
@Istenakinincsen: Benneteket nem sokàig kell elviselni. Ez Magyarország és a miénk. Semmi közötök hozzá. Mehettek haza.
Istenakinincsen
@Shikari: A tied az ami a lábad között van!
Agyhalott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.