Ahogy arról beszámoltunk, a gyanú szerint megpróbálták megerőszakolni a jobbikos Szilágyi György élettársát egy pártrendezvényen. Jakab Péter erről úgy nyilatkozott az ATV-ben, hogy ő is ott volt azon a rendezvényen, de senki nem szólt neki a történtekről.

Jobbikos erőszak-botrány: Közös közleményt adtak ki a Fidesz-KDNP női politikusaiFotó: Varga Judit igazságügyi miniszter expozét tart az alaptörvény tizedik módosítását célzó javaslat vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz és a KDNP frakciójának női képviselői közös közleményben ítélték el pénteken a zaklatás minden formáját és tudatták:

elfogadhatatlannak tartják azt, ahogy a Jobbik vezetése az ellenzéki pártban történt szexuális zaklatási ügyet kezeli.

Arra hivatkoztak:

nemrég látott napvilágot, hogy a Jobbik egyik politikusa a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a párt egyik munkatársát.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben – amelyet Dunai Mónika, Selmeczi Gabriella, Vitályos Eszter, Bartos Mónika, Csöbör Katalin, Czunyiné Bertalan Judit, Illés Boglárka, Kállai Mária, Koncz Zsófia, Mátrai Márta, Molnár Ágnes, Szabó Tünde, Varga Judit és Juhász Hajnalka írt alá – leszögezik: a zaklatás minden formáját – pártpolitikától függetlenül – elítélik és együttéreznek az áldozattal.

Azt ugyanakkor elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a Jobbik vezetése Jakab Péterrel az élen a kezdetektől tudott az esetről, azonban az áldozat védelme helyett csak azzal foglalkozik, miként mentse meg az elkövetőt a következményektől

- olvasható Varga Judit közösségi oldalán.

Forrás: MTI, Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
@Eladott Ország: te görény állat!
A FIDESZ-KDMP hölgyeinek minimum azért kellene kiállnia, hogy a jobbik moralítása okán azonnal legyen kizárva a parlamentből!
@Nessy: az a véleményem, hogy te egy aljas szar tróger vagy! egy fertőző daganat a környezeteden! téged is pusztítani kéne!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Na, megszorongatják Jakab tökeit?...
Macskaszem
Az Isztambuli Egyezményt mért is nem írja alá évek óta a fidesz? Ja, mert nehogy már ne lehessen a nőket vakkomondorozni, semmibevenni, tárgynak, cselédnek, szülőgépnek nézni.
Az erőszak, a pedofília, a buzulás is csak akkor fáj a fidesznek, ha nem fideszes követi el. Ha fideszes, akkor pont attól macsó, meg a demizson pálesztől.
Eladott Ország
Eladott Ország
A fidesz dicsőségtablója...
pbs.twimg.com/media/EoTnCPlW4AEq872?format=jpg&name=small
Egy normális országban már rég süllyesztőben lenne, itt még mindig képviseli a mélykeresztény fideszt. Halász János szóvivő Sunyi mocsok fideszes. Rég urnába volna a helye. Bárgyu képedtöl gyomor forog! Olyan megható mikor félrehajtott fejjel, sunyi pofával nyomja a hazugságokat. "Gyűrűzés előtti nyilvános pillanatok...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/26907020_1912709045711437_6694054082534646652_n.png?_nc_cat=104&ccb=1-6&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=y9KhGA_8zuAAX9SsD9n&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-SYlhXaGshN96mtKLlgDWjDwo5tbNsxRvCbgDWGW76pQ&oe=62A364C7
Nessy
Álságos egy színtársulat! Bizonyított ügyekben hallgatnak. Ez csak akkor elítélendő általuk, ha nem fidesz berkekben történik!
Németh István
@Eladott Ország: te görény állat!
A FIDESZ-KDMP hölgyeinek minimum azért kellene kiállnia, hogy a jobbik moralítása okán azonnal legyen kizárva a parlamentből!
@Nessy: az a véleményem, hogy te egy aljas szar tróger vagy! egy fertőző daganat a környezeteden! téged is pusztítani kéne!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 17:24 ☻ "A hírbehozott, meg nem nevezett jobbikos politikus a 24.hu-nak csütörtök kora este azt mondta, hogy „az alaptalan rágalmakkal szemben jogi lépéseket fogok tenni, becsületsértés, hamis vád és rágalmazás miatt teszek büntetőfeljelentést”. A szexuális erőszak eldöntése nem egy pártelnök, vagy pártvezetőség, hanem a rendőrség feladata!
„A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.“ ( Hofi)
Eladott Ország
@Németh István: A szexuális erőszak kisérlete decemberben történt. Az érintettek miért nem fordultak azonnal a rendőrséghez?! A kérdés eldöntése nem a pártvezetés feladata, legfeljebb a pártból történő kizárás, de a szexuális erőszakkal vádolt, hamis vád és rágalmazás miatt büntetőfeljelentést tett!... Megint nem jöttél kontrollra
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/266956048_461281902232229_843365599694877698_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-6&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=AP-JvrtX5ekAX9Hp8Ie&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8TAVi-Xd7lHgpnKEMt2ygT_EK_zv7bllQdT_-ZL1eD_A&oe=6284070E
kereső
Hol voltak ezek a némberek, amikor a Bősz Anettet gyalázó cikk megjelent a 88!!!+8-on??? Akkor nem jutott semmi az eszükbe??? Hülye picsák.
Clavigo
@Németh István: @Maccska: Legalább Szajjer haverotokat nem erőszakolták meg... ( igaz,az még nem dőlt el,,hogy nő vagy férfi )..Idióták !
CsipkeRózsa
Ezek a keresztény nők megszólaltak-e Kaleta-ügyben, a gyerekek védelme érdekében?
Nessy
@CsipkeRózsa: nem hívták fel rá a figyelmüket a politikusok! Önállóan nincs véleményük!
Németh István
@CsipkeRózsa: @Nessy: undorító állatok vagytok! ennyi!
Uriel
Álszent, képmutató büdös kurvák, Varga "aberrált" Judittal az élen !!!
namihami
Ejnye ""hölgyeim""! Nem túlzottan nagy megkésés ez pl a ""komondoros"" ügyben? Mert az azért előbb volt. És nem is kevéssel.
Nem gond, hogy erkölcsi vonalon (is) ezek az ""egri nők"" túl nagy spéttel dolgoznak?
Eladott Ország
@Maccska: tegnap 18:19 ♦ "Magyarország szopóágon. Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a (fideszes) polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a (fideszes) polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja. "
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
Uriel
@Németh István: tegnap, 17:24

1. A Fideszt is azonnal ki kellene zárni a parlamentből a moralitása okán. A Fidesz egy erkölcsileg nulla párt - veled együtt!

2. Nessy normális, kicsit sem gyalázkodó írása ezt az agresszív választ váltotta ki belőled?

Mert ha azt írta volna, hogy "a faszszopó kurva anyád, aki a világra szart egy olyan mocskos férget, mint te", akkor megérteném, de ííígy?
Uriel
@Horizont: Örüljünk, hogy nem mind a 37-en - vagy mennyi volt csúcs lájkolás náluk.
ómió
Hát, ha a "haladó balodali női jogvédők" már ennyire intenzíven kusikálnak...!
Eladott Ország
@ómió:Orbán: Eddig nem nagyon hittem a kereszténységben, de azóta rájöttem, hogy én vagyok az Isten! A sok birkának!
i.pinimg.com/564x/82/7c/15/827c15341b7f3741fbca31d3b7d17b5d.jpg
Hazánkban tombol a kerersztény szeretet! Az elesetteket nem segíteik, a betegeket nem gyógyítják, az öregeket magukra hagyják. Cigánymunka ez nem keresztény!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278164457_1321280948351809_3671531663625265975_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-6&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=BORp8MQT1cAAX9iDLpd&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8wUIs8HGP9F5qu1yu_ne5gTlVhMzOnRhi4VOiARFvPZA&oe=6284D29D
ómió
@Eladott Ország: Tudom, húgyagyú, te az efftársi "szeretetben" hiszel! Az "eszmével" egyet nem értők felakasztásában, a "tulajdon lopás" címszó alatt a "nép" bolsevista kirablásában, az efftársi gazdasegg non-stop nyalásában, a kórházak efftársi bezárásában (fő "egészségügyéreitek" mindössze újabb hetvenet terveztek bezárni) és az öregektől 1-2 havi nyugdíj "életszínvonalemelő" lenyulásában! "Efftársi munka" ez, tényleg, nem keresztény! De - csodálatosképpen - se a plafon, se a Lenin szobor nem szakadt még rá a mocsokbolsi "szeretetvalótokra"!
namihami
@Horizont: @Uriel: Nekem komoly a gyanúm, hogy ezt csupán 1 (EGY) lájkolta. Ő-- és saját magának.
Már több helyen volt ilyen kommentek mellett annyi lájk, ahányan egyáltalán el se olvassák ezeknek a kommentjeit. Megírja és nyomkodja hozzá a lájkot.
Nessy
@namihami: Az "úr" stílusát tekintve lehet, hogy a hasonszőrű "urak" lájkolták lelkesen! A stílus az ember!
FLETÓ
@Horizont: Böszmeség! De, tessék kérem! El lehet innen menni! Tessék! Kígyók kígyóznak... Terépcsecső...
Nessy
@Horizont: Nem érdemes! Életem és munkám során nála zakkantabb emberekkel is találkoztam, de nem igazán tudtak kihozni a sodromból. A betegek pláne nem. Ha meghagytad öket esetenként a saját világukba, kevesebb volt velük a probléma.
Nagyon köszönöm, hogy síkra szálltál értem! Ez ma már ritka! :-))
Meszy
Érdekes... Amikor a narancspatkány trógerek a nőket szexuális tárgyként és szülőgépként kezelik, amikor az Isztambuli Egyezményt basztak ratifikálni, amikor nagy ívben szarnak a családon belüli erőszakra akkor a narancspatkány kurvák valahogy mélyen kussolnak, hogy rakja seggbe mindet egy halom kancigány.
Nessy
@Horizont: Ami azt illeti, én is tudok goromba lenni, szókincsem is van, de nem ismeretlenül, nem nagy nyilvánosság előtt! Tudod, lehet hogy a boldogtalan igy tudja levezetni a frusztrációját! Vagy egyébként meg köcsög kalapban sétál a szőnyeg alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.