Mint megírtuk, néhány napja diplomáciai botrányt kavart Orbán Viktor azzal a kijelentésével, hogy "elvették a tengereinket".

Orbán miatt nem szolgálják ki a magyarokat egy horvátországi étteremben – így magyarázzák a döntést
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök múlt pénteken mondta ezt a Kossuth rádióban, mintegy magyarázatként arra, hogy miért függünk ennyire az orosz energiahordozóktól.

Amellett, hogy a horvát közszolgálati televízión keresztül a szomszéd ország külügyminisztere is elítélte Orbán hőbörgését, a botrány legyűrűzött a közbeszéd szintjére is.

Orbán miatt nem szolgálják ki a magyarokat egy horvátországi étteremben – így magyarázzák a döntést
Fotó: Instagram

Jó példa erre az az étterem, amelyik a minap azt írta ki a bejáratához, hogy magyarokat nem szolgálnak ki. Azt is odaírták, hogy nem látnak bennünket szívesen a tengerüknél.

A 24.hu megkereste a Trpanjban található éttermet, hogy mi az oka annak, hogy ezt írták a táblájukra. Válaszul csak egy linket küldtek, a hivatkozott cikkben arról ír a Slobodna Dalmacija, hogy az étterem vezetője Orbán Viktor múlt heti nyilatkozatára reagálva döntött így.

Forrás: 24.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Maccska: A magyar ellenzék angol nyelvű transzparenseit biztos sok fideszes értelmiségi nem érti. Ezt a fideszes nénit a magyarországi békemeneten vizsont biztos sokan értik, mert olyan szép magyarsággal reklámoz.

i0.wp.com/hirhugo.hu/wp-content/uploads/2021/10/247280480_4785325664862487_5675642659162665330_n.jpg?resize=563%2C375&ssl=1
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@szép új világ: te meg baszd szájba a büdös kurva anyádat hallod te undormány gecicsomó >>>@szép új világ: rohadj meg ha a MINISZTERELNÖKÜNKET a dr. ORBÁN VIKTORT még egyszer a szádra veszed te moslékos edény!
ómió
De, ugye, történelemből a legutolsó zombibajnokságot ez az étterem nyerte!?
szép új világ
@Németh István: Ezt minek tudjam be? A vallásos keresztény neveltetésednek vagy csak egyszerűen annak, hogy fidesz hívő vagy? Az utóbbi magyarázatot adna a hozzászólásaid stílusára! Ilyen alpári megnyilvánulással nem engem, hanem saját magad minősíted.
Németh István
@szép új világ: elmondom neked, hogy a hülye embereket nagyon utálom, nem azért mert született hülyék, hanem azért mert nem akartak kiokosodni! Az elmúlt évek bizonyítják ha arra képes voltál, hogy írj, olvass akkor tudsz azaz kell, hogy tudj a jelenedben úgy élni, hogy tisztában vagy a környezeted, országod, néped adottságaival! @Peller Anikó: Ez rád is vonatkozik ancsa! A történeti tények, tények basszátok meg nem lehet őket megváltóztatni! > Az elmúlt, a volt tagadása a barmokra vonatkozhat akik képtelenek gondolkozni, igaz azok emlékezni legalább tudnak!
Németh István
Aztán írom és mondom, nem utoljára >> aki engem minősíteni talál a sajátos véleményem miatt azt az hét szentség, hogy túllicitálom! Én nem alázok senkit, de ha engem megpróbálnak minősíteni és alázni!, arról a bőrt lenyúzom! Ennyi! Aztán most lehet menni ...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.