A Tiszafüredi Járási Ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte a 34 éves férfi letartóztatását – írja a 24.hu.

Kiskorú lányt vetkőztettek meztelenre, és próbáltak megerőszakolni Tiszaburán
Fotó (illusztráció): Pixabay

Meg akartak erőszakolni egy 16 éves lányt kedd éjszaka Tiszaburán.

A 24.hu megkeresésére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei főügyészség szóvivője, Nagy Lajos az üggyel kapcsolatban azt mondta, a gyanúsított nem tett érdemi vallomást a kihallgatása során.

A gyanúsított az utcán találkozott a 16 éves ismerősével. A férfi obszcén kifejezések kíséretében tudatta a lánnyal, hogy tetszik neki és nyomban közösülni is szeretne vele.

A fiatal lány elutasította a közeledést, támadója azonban tovább próbálkozott. Átkarolta, nekiszorította az egyik ház falának, fogdosta és nyakon csókolta a lányt, aki pofon vágta a férfit, kiszabadult a férfi karjaiból és futásnak eredt. A férfi utolérte, a kabátjánál fogva megragadta és bevonszolta egy bekerítetlen udvarra, ahol erőfölényét kihasználva lefogta és lemeztelenítette a folyamatosan rúgkapáló, sikoltozó tinit.

Egy járókelő meghallotta a segélykiáltásait, telefonjával világítva rátalált a sötétben a gyanúsítottra, aki kigombolt nadrággal ült a kiskorú lány hasán. A férfi megragadta és lerángatta az erőszakoskodót a földön fekvő lányról, ekkor a gyanúsított elmenekült a helyszínről.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és letartóztatta a támadót. A férfi és védője fellebbezett a végzés ellen, így az nem végleges.

Forrás: 24

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Libbantölő
Ilyen a cigányszerelem! Mocskoscigányok!
turboprop
@Pálinkás Pál: Tiszaburán mit akarsz tippelni?
vacsi
"A férfi és védője fellebbezett a végzés ellen"
Vajon mire hivatkozva fellebbeztek?! És honnan volt pénze védőre? Ott, Tiszaburán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.