Ha már Csíkszeredában járt, meglátogatta a helyi, román másodosztályban vitézkedő focicsapatot is Szijjártó Péter külügyminiszter.

Szijjártó Péter alaposan megcsillogtatta futballtudását – videó

A politikus nem csak beszélt, hanem komoly trükökket is bemutatott, például: hogyan kell egyeneset rúgni a labdába. Véletlenül egy kapu is volt a bőrgolyó útjában, a hálóőr pedig biodíszletként asszisztált Szijjártó úr bődületes bombáihoz.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Pegero: Nem lenne nehéz téged követni,csak a (fing)szag után kéne menni.Köszi én inkább kihagynám:)
Kövessenek téged a rovarirtók inkább.
Istenakinincsen
@Pegero: Micsoda költői hasonlat:)Viszket vagy zavar?Könnyen kezelhető...elhanyagoltad talán,vagy a tisztálkodás hiánya okozhatja.
Istenakinincsen
@Pegero: Más lehet az oka.Miután fingottál be is szartál és rád száradtOnnan keltek ki a mérges pattanásaid:))
tomsawyer - régről
Milyen különös véletlen. 3 órával ezelőtt arról beszéltem valakivel telefonon, hogy van egy pattanás a vállamon. Azon a vállon, amiben az edzéssel meghúztam egy izmot és az begyulladt. Soha korábban nem volt még pattanásom, ráadásul fáj a vállam (és a pattanás is). Micsoda koincidencia! :/
tomsawyer - régről
Az is lehet, hogy egy helyre járunk edzeni és ott szömörcével bekenték a gépeket. Beleül (hozzáér) az ember, megvan a baj. Van ott egy kövérkés srác, a gatyája mindig majd' leesik, úgy iparkodik. Nem te vagy az, @Pegero: ? Hm?
Integessé' holnap, ha te vagy! Van egy fertőtlenítős sprickoló az ablakban is meg a pultnál is, azzal fújjad feszt le a gépeket, ne borzadj, fertőtleníts, (bár lehet, hogy arra folyadékra vagyunk allergiásak, akkor rácsesztünk)!
Na milyen jó, hogy megfejtettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.