Ha már Csíkszeredában járt, meglátogatta a helyi, román másodosztályban vitézkedő focicsapatot is Szijjártó Péter külügyminiszter.

Szijjártó Péter alaposan megcsillogtatta futballtudását – videó

A politikus nem csak beszélt, hanem komoly trükökket is bemutatott, például: hogyan kell egyeneset rúgni a labdába. Véletlenül egy kapu is volt a bőrgolyó útjában, a hálóőr pedig biodíszletként asszisztált Szijjártó úr bődületes bombáihoz.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Mekkora szerencse, hogy sikerült elugrani ezelől a sistergős bomba elől. Szegény kapusnak még a keze törött volna, és ha nem szólnak neki, a végén még eszébe jutott volna kivédeni!
Mégis, hogy venné az ki magát, hogy egy külügyminiszter lövését kifogja egy vidéki, másodosztályú kapus. Nem kockáztathatják meg a potyapénz elapadását. És végre, Petinknek is összejött némi sikerélmény. Igaz, nem politikai síkon, de annyira ki volt már éhezve rá. A politikában úgyis hiába reménykedne, ez legalább...
Bűnbak
@Pegero: Hamarosan elfogynak a kritikusok!
justhpeter
Mi ebben a hír ? Ha csak az nem, hogy egy kakadu majomkodik.
csipetke
Csak a címre.- hát ja. Ha más pozitív dolgot nem tud felmutatni...Sajnos a madárfejű lajcsika,és a gazdája miatt már minket is utálnak szerte a világban. A lányom küldött át egy fotót,amin egy horvátországi panzió előtt ki van írva egy táblára.- "Magyarokat nem szolgálunk ki! Nincs Isten hozott a ti tengereteknél! " Ez a nyomorult egypárt,ami itt ül a nyakunkon már 13. éve, gondoskodik róla az idióta elszólásaival,putyinizmusával,hogy sehol ne lássák szívesen a magyarokat. Valamelyik showder klubos mondta,hogy a reptereken lassan az lesz, hogy majd úgy irányítják a jónépet,hogy ebolások,magyarok balra, az összes többi jobbra.
human
Mit tudhattunk meg ebből? A kapus is inább beengedte a labdát. Nem kockáztatott. "Tisztelet tudó volt" ahogy Peti miniszter úr mondta.
percsi
@Pegero: "Fletó még labdába sem rúgna!"
Igazad van! De nem is herdálta el a közpénzt stadionokra!
Peti jól kezelte a labdát? Szerintem aki egy kicsit is tud focizni, az három napig röhög rajta. Szegény fiatal kapus, elég feltűnően ugrott el, meg is jegyezték. Kár, hogy nem mutatták messzebbről, hogy folyamatosan lehessen látni, hogyan került az a labda a hálóba.
Istenakinincsen
Tudnak ezek azért valamit!A fideSS-tagságból akár a legjobb börtönválogatott csapat is lehet.Persze nem lesz ilyen könnyű,mert olyan kapus lesz aki már nem engedi be/vagy ki:))
percsi
@Istenakinincsen: Megnéznék egy-két meccset, nem sajnálnám rá a pénzt.
Istenakinincsen
@Pegero: Nem lenne nehéz téged követni,csak a (fing)szag után kéne menni.Köszi én inkább kihagynám:)
Kövessenek téged a rovarirtók inkább.
Istenakinincsen
@Pegero: Micsoda költői hasonlat:)Viszket vagy zavar?Könnyen kezelhető...elhanyagoltad talán,vagy a tisztálkodás hiánya okozhatja.
Istenakinincsen
@Pegero: Más lehet az oka.Miután fingottál be is szartál és rád száradtOnnan keltek ki a mérges pattanásaid:))
tomsawyer - régről
Milyen különös véletlen. 3 órával ezelőtt arról beszéltem valakivel telefonon, hogy van egy pattanás a vállamon. Azon a vállon, amiben az edzéssel meghúztam egy izmot és az begyulladt. Soha korábban nem volt még pattanásom, ráadásul fáj a vállam (és a pattanás is). Micsoda koincidencia! :/
tomsawyer - régről
Az is lehet, hogy egy helyre járunk edzeni és ott szömörcével bekenték a gépeket. Beleül (hozzáér) az ember, megvan a baj. Van ott egy kövérkés srác, a gatyája mindig majd' leesik, úgy iparkodik. Nem te vagy az, @Pegero: ? Hm?
Integessé' holnap, ha te vagy! Van egy fertőtlenítős sprickoló az ablakban is meg a pultnál is, azzal fújjad feszt le a gépeket, ne borzadj, fertőtleníts, (bár lehet, hogy arra folyadékra vagyunk allergiásak, akkor rácsesztünk)!
Na milyen jó, hogy megfejtettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.