Mazsi azt tervezi, Esztergomban tartanának misét Berki lelki üdvéért, ám hogy hol helyezik végső nyugalomra, még nem dőlt el.

Berki Krisztián lelki üdvéért Esztergomban tartanának misét

Berki Krisztián édesanyja, Júlia azt szeretné, ha fia ott nyugodna, ahol a gyerekkorát töltötte, azaz Tatabányán, de elfogadja, hogy a végső szót a felesége mondja majd ki ezzel kapcsolatban.

Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat

– mondta Júlia a Blikknek.

A gyászoló Mazsi Kecskemétre utazott a szüleihez

Még nem tudja túltenni magát a tragédián. A családján kívül gyakorlatilag nem áll szóba senkivel, érthető, hogy ott talál igazi vigaszt

– mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő ismerős.

A rendőrség továbbra is nyomoz. Kiderült, többszörösen büntetett előéletű, droggal kapcsolatos bűncselekmények miatt korábban már kétszer is elítélték azt a férfit, akit a Berki Krisztiánnál talált kábítószerrel összefüggésben fogtak el a rendőrök – tudta meg a Blikk. 

A férfi elismerte, kábítószer- fogyasztó és a bíró is csak a birtoklást láthatta egyelőre megalapozottnak, vélhetően ezért is engedhették ki a rácsok mögül bűnügyi felügyeletbe K. Istvánt.

A parkettásként és asztalosként dolgozó ügyfelem Berki Krisztiánt ismerte, de természetesen nem árult neki kábítószert. Az edzőteremből ismerték egymást, és korábban egy gardrób elkészítését vállalta számára

– mondta el a Blikknek K. István ügyvédje, dr. Parti Ágnes.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Magyarország a túlzások hazája. És ahol a "túl", ott a hiány.
Csak, még mielőtt szentté avatjátok.
namihami
Na ne!?!?! Hát tényleg nincs a Vatikánnak és a pápának egy üres órácskája? Nem illene egy ekkora embernek megadni a végtisztesség módját? Esetleg fel kéne venni a Putyinnal a kapcsolatot, csak akad még egy üres hely a Kreml falában!?!?!
drrotf
A lelki üdvéért imádkoznak és nem azért hogy a tartozását az örökösök kifizessék, és úgy emlékezzenek rá, hogy rendes ember volt, nem tartozik már senkinek?
vacsi
@drrotf: A tartozásai az örökség erejéig nyilván ki lesznek fizetve - de hogy marad-e valami utána a gyerekeinek, az kérdéses.
Az viszont felháborító, hogy egy ilyen gazember majommal ennyit foglalkoznak a híroldalakon. Elhiszem, hogy a családja sajnálja - bár mindkét felesége otthagyta - de a halálából ekkora cirkuszt csinálni - szánalmasan nevetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.