A miniszterelnök lefotóztatta magát Novák Katalin beiktatási ceremóniájának legkisebb vendégével.

Orbán Viktor ellágyult a legkisebb vendég láttán – fotó
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A karonülő csöppség Orbán Viktor szerint a jövő nagy tehetsége lesz.

Novák Katalin, Magyarország új köztársasági elnökének beiktatásáról szól a mai nap. Az elnök asszony beszédét itt olvashatja, itt pedig megnézheti, mit üzent neki Orbán Viktor, aki feleségével kézen fogva érkezett az ünnepségre.

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ellágyult? ez a puhány??? =))
egyébként lehet sokáig maradtok, de a porontyaitok nem lesznek értékek!! =))
namihami
""...az asszonnyal kézenfogva érkezett.""
Nocsak, ki merte hozni világosban? Akkor szegény asszonykának volt néhány ""feleségszeretésmentes"" napja.
kissé felnőttem
ellágyult hát ez enyhén tulzás szinészkedett a bohóc
ómió
Itt, akkor, épp jól jött, hogy nem az a bolsi "munkásököl, vasököl" típus!
namihami
@ómió: 10.47: "" Itt, akkor, épp jól jött, hogy nem az a bolsi "munkásököl, vasököl" típus!---te mondád és milyen igazad van! Erről talán Anikó asszony tudna többet mesélni! Bár a ""munkás"" jelző a 32 évi parlamenti semmittevésnek nem éppen szinonímája. A családi szerzésre viszont tökéletesen passzol.
namihami
@KisTehen: 10.52: Csak az ő esetében az, hogy az asszony utcára ki mer menni, az nem újsághír. Anikó asszonynak viszont az már ünnepnap.
ómió
@namihami: És mit "mesélt" Anikó asszony, "speciel nektek"!? Ha már ő olyan "bolsiknak mesélő" típus! Meghazudnád nekünk? Azt a semmittevést, "illetékességből", meg talán Hadházy efftársatokon kéne számonkérnetek és nem attól, aki 32 évből 16 évig kormányfőként, mi több, "elkúrásmentesen" volt képes az országot vezetni. És, hogy ennek okán még koldusbotra se volt képes jutni, hát, ez, bizony, maga lehet a tömör efftársi frusztráció!
namihami
@ómió: Az elkúrásmentessége csupán annak köszönhető, hogy (egy véletlen, majd gyorsan letagadott, bevallásából tudhatjuk) egy gazdasági válság utáni, a lehetőséghez(!!!) képest jó helyzetben levő országot vett àt.
Az orbáni ""jólét"" pedig csak az Unio mankójának köszönhető. Annak a zöme is ""majorságokba"" fektetve. Vagy ""gyerekkoribarátba"" .
Macskaszem
Mikor a sz@r ellágyul, fos lesz belőle. Én nem kérek egyikből se.
ómió
@namihami: Szóval, a még 2010-ben is "államcsődfenyegetett", a feje búbjáig eladósított, gazdaságában legatyásított (ekkorra húztak el mellettünk a volt komcsi országok) Magyarország volt efftársilag a "lehetőségekhez képest jó helyzetben levő ország"!? "Fura" egy efftársi ízlésed van, az már biztos! És, amúgy, 2010-ig "az Unió mankója", amit mára már "jogállamilag" leginkább meg se kapunk, csak az "elkúrtukhoz" volt elegendő? Még "majorságokba", meg "gyerekkoribarátba fektetés" nélkül is? Ez, ám, az "efftársi innováció", amiért úgy odavagy!
namihami
@ómió: De hiszen éppen a Mi Istenünk mondta, az ő ""miindigigazatmondó"" szájával, hogy az ország jó helyzetben van: Mondta ezt a válság utáni helyzet ellenére. Akkor most hazudott vagy sem?
Ebből neked hogy jött le az ""államcsőd""? A komcsi országok pedig a 2012 utáni, főleg (a mienknél ugyan kisebb), de mégis EU-s pénzből kezdtek el meglódulni. (EU statisztika)
Csak azoknak nem stadionokra, templomokra meg határontúli voksvásárlásokra ment el a pénz. Már az összes környező kormány rajtunk röhögött, hogy mi fizetjük a helyi állampolgárságú magyarjaikat---HELYETTÜK!
Mára pedig megjött az EU esze és próbál nem ""továbbképezni"" egy magyar cukkerberget. Talán(!?!?) kinyílt a szemük és nem adnak szirre-sz@rra pénzt, csupán azért, hogy a gyerekkoribarát és magyargazdaságizseni (röviden Orbán) tovább gazdagodhasson. 10 éve így kellene...
ómió
@namihami: Az "ország jó helyzetét" ő úgy mondhatta, hogy a bolsi tetübandád sikeresen belehazudta a szájába! Az államcsőd meg "úgy jött le", hogy "elkúrtátok" és 2008, végén Böszme efftársatok csapata már visítva rohant az IMF-hez gigakölcsönért, hogy az állam fizetésképtelenségét (csődjét) el tudják kerülni! Intenzív népzsebelés ígérete ellenében (amit akkurátusan be is tartottak) meg is kapták a gigakölcsönt, mintegy a feje búbjáig eladósítva vele az országot. És 2010-ig ezzel az "elkúrásotokkal" a volt komcsi országok közül az utolsó előtti helyre "küzdöttek le" bennünket az efftársaid! 2010. után, viszont, 2021-ig (most jelent meg erről az Eurostat statisztikája), az uniós átlagfejlettség 61%-áról az uniós átlagfejlettség 76%-ára tudtunk előrelépni, megelőzve ezzel olyan régi uniós országokat, mint Portugália és Görögország. Innen kezdve a stadionozásod, templomozásod eléggé átlátszónak tűnik. A "környező kormányok rajtunk röhögése" (gondolom tetübolsi csapatotokkal együtt) meg onnét érthető, hogy száz éve nem őket "trianonizálták meg" és a különböző országokba így szétszórt nemzetükkel hasonló problémáik nincsenek. A bolsi tetüfajtátok meg azt se tudja, mi a nemzet! Ezt "ellensúlyozandó", viszont, a bolsi hazaárulóitok Brüsszelben "kivívták" nekünk, hogy Magyarország még a neki járó pénzeket se kaphassa meg (időben), csak, mert nem kér a brüsszeli efftársaitok aberráltképző "gyerekneveléséből", öngyilkos migráncsosdijából és háborús legatyásítósdijából! "Bolsi hazafiúi cselekedet" volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.