„Magyarországon a kereszténység Szent István óta és ma is a magyar emberek többsége kötődik valamilyen keresztény felekezethez. Novák Katalin is egy hitben élő keresztény asszony és Magyarország kormánya is egy kereszténydemokrata kormány” - jelentette ki Semjén Zsolt. Természetesnek nevezte, hogy Isten segítségét kérik, amikor „Katalin elkezdi elnöki szolgálatát”. Óriási lehetőségnek és üzenetnek nevezte, hogy egy édesanya, egy asszony az elnök„ „így megtestesíti azokat az érzékenységeket, azokat a finomságokat, amelyeket talán egy férfi nem tudna ilyen formában”. Éppen ezért úgy véli, az egész ország megalapozott reménységgel várhatja Novák Katalin elnöki periódusát. Semjén Zsolt azzal folytatta, egy nő különösen átérzi a békének a jelentőségét, hiszen minden nő arra gondol, hogy az ő fia is ott lehetne és eleshetne abban a háborúban. „És azt gondolom, hogy a Katalin az egyik garancia - a másik persze természetesen a kormány - hogy magyar emberek, magyar fiatalok ebben a háborúba...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Nekem ez a Zsóóti tűnik a legkreténebbnek ebből a csordából. Bár nagy a felhozatal,,de mindenképpen ott van az első háromban ez félkegyelmű..
kereső
Már meghaltak Vagy semmilyen testvér szerint, azok a Kárpát-aljai önkéntesek, akik magyarok-akik harcolnak az oroszok ellen, azok nem is magyarok? Ez is NER hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.