Tompos Márton, a párt országgyűlési képviselője közösségi oldalán reagált, hogy a mai napon hivatalosan is beiktatták Novák Katalint, mint új köztársasági elnököt.

Keményen nekimentek Novák Katalinnak: Orbánék tették a Fideszből a Sándor-palotába
Kép: Facebook/Novák Katalin 

Elmondása szerint a Momentum azon az állásponton van, ahogyan Áder János, úgy Novák Katalin is a Fideszből és a parlamenti bársonyszékből a Sándor-palotába átülve képtelen lesz arra, hogy köztársasági elnökként megtestesítse a nemzet egységét.

Ő úgy kerül ebbe a pozícióba, hogy a fideszes parlamenti kétharmad által, egyoldalúan lett megválasztva, alig fél évvel ezelőtt még a Fidesz tagja volt, és Orbán Viktor kormányának tárcanélküli minisztere.

- jegyezte meg, és hozzátette ahogyan Áder János, úgy Novák Katalin is a Fideszből és a parlamenti bársonyszékből a Sándor-palotába átülve képtelen lesz arra, hogy köztársasági elnökként megtestesítse a nemzet egységét.

A Momentum továbbra is kiáll amellett, hogy több környező országhoz hasonlóan a magyar emberek közvetlenül választhassák meg Magyarország államfőjét.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Olyan mint Orbán kormány nem létezik, itt egy maffia van amelynek Orbán a vezetője.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmagyarnarancs.hu%2Fdata%2Farticles%2F106%2F1066%2Farticle-106612%2FDKVA5vOWsAAjMg_.jpg-large_top_story_lead_focuspointcut_600100010x314100010.jpeg&key=TpDg1R97M4n7IacziuuzXw&w=800&h=585
Utolsó vacsora, de itt csupa júdás ül az asztalnál. Van itt minden, stróman, retardált, párttitkár, ügynök, mezei tolvaj stb, ahogy körülbelül el tud az ember képzelni egy úgynevezett Orbán kormányt. Annyiban homogén is a társaság , hogy átlagosan szoba hőmérsékletű IQ-val rendelkeznek, éjjel nappal hazudnak és hát ne kerteljünk: ezek mind a nemzet hulladékához tartoznak. Semjénnek gyanúsan büszke mosolya van, talán épp most evett fel a földről egy kis szart amit a főnök pottyantott oda a korábban. Nemzeti büszkeséggel tölt el, hogy újabb 4 évig csodálhatom azt, ahogy visszavezetnek minket a középkorba. Nem látom benne Győzikét, Dzsuzsákot, KisGrófot, szóval ez még tuti nem a bohóc lista. Azok majd az államtitkári, kabinetfönöki listán lesznek. Nekik elég volt egy szelfi, azzal lettek kifizetve. Lesz külön sikkasztásügyi minisztérium avagy azt mindenki saját hatáskörben végzi...?! Tökmindegy hogy milyen a kormány összetétele, úgyis Orbán dönt mindenről, és mindenkiről egyszemélyben, a magyar emberek ezután is ugyanolyan szarúl fognak élni, mint az elmúlt 12-évben!
uploads.disquscdn.com/images/83edc979304c2002d28dc0b6c671f9f4311cb72a4927066e776c536a87479aa2.jpg?w=800&h=450
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tomsawyer - régről
Lehet, hogy mégis kedvet kapok egy imbecillis eljátszásához. Könnyű, sima meló. Amolyan jutalomjáték.
Mondjuk nem tudom, a szőrről mit tudok még írni ezek után. De talán reklámozhatnék közben egy epilátort.
tomsawyer - régről
Áh, mégse! Már van valaki a szerepre. Pfff...
Két egyforma karakter uncsi.
Pláne, ha egyik magával beszélget.
Istenakinincsen
@tomsawyer - régről: Háát nem csalódtam benned.Szeretsz magaddal beszélgetni?
Nekem úgy tűnik!
Istenakinincsen
@tomsawyer - régről: Ne foglalkozz a helyesírással...NEM mindig látom melyik a hosszú vagy a rövid Ő.
Ezek hiányában is érthető egy szó vagy egy mondat.Sőt még úgy is ha az írásjel mögött nincs szóköz:)
NKF
A Momentum kit jelölt volna?Hadházyt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok