Az utca emberét kérdeztük.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Soha nem lesz belőle államfő! Lehet hogy a látszat ezt mutatja, de sem emberi, sem politikusi adottsága nincs ahhoz, hogy ezt a tisztet viselje! Ilyen buta és alul művelt nyilatkozatot tennie egy elviekben több nyelven beszélő és a politika mezsgyéjén hosszú éveken át tevékenykedő nöi személytől megdöbbentő volt hallani! Ez felért egy hadüzenettel a saját hazája ellen! Szégyelld magad katalin! belőled sem lesz nagyasszony!
kereső
@Németh István: Költözz oroszba, belaruszba, vagy észak koreába, kinába.az a tökéletes közeg és állam számodra/számotokra. Magyarországból nem még egyszer szovjet +érdekszféra+, putyin lába kapcája- lenin szobrokkal, és sarló kalapácsos vörös zászlókkal. Menjetek- Magyarország Európában van, és nem kivánkozik szibériába. Apropó téged/titeket a vörös csillag csak a Heineken dobozán zavar???, m int tiltott jelkép?
Németh István
sajnos megundorodtam a hölgytől! Te meg már ne szovjet érdek-szférázz, mert sajnos nagyon butának kell hogy tekintselek!
nem adok sok jövőt a hölgynek Orbán Viktor politikusabb és sokkal tapasztaltabb mintsem elküldje, majd elmegy magától nagyon hamar, gondja lesz rá a parlamentnek is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.