Az alkalmazkodó újságírásról osztott meg egy rövid gondolatmenetet Bayer Zsolt fideszes újságíró, mely szerinte nem alkalmazkodó, hanem valójában aljas és szemét, mint akik művelik.

Bayer kiakadt: aljas, szemét, elviselhetetlen rohadékok az alkalmazkodó újságírók
Kép: YouTube

Amikor a magyar kormány befagyasztotta az üzemanyagok árát, a 444 meg a többi ballibsi gazember a propagandista szekcióból hosszú cikkekben értekezett annak feleslegességéről, értelmetlenségéről és ártalmasságáról.

Mikor az előző, jobboldali szlovén kormány tette ugyanezt, szintén hosszan értekeztek “Orbán barátjának” rossz intézkedéséről.

- jegyezte meg, és hozzátette azt is, hogy Szlovéniában új, balos, Soros seggevége kormány van, valahogy hirtelen olyan érték semleges, sőt, kívánatos és helyes intézkedés lett az üzemanyag árának befagyasztása.

Olvashatják alább, hogy változott a hangnem. Hiába, ezek tényleg mind, kivétel nélkül, megbízhatóan rohadékok és elviselhetetlenek.

Azonban a 444 a cikkben sem jót, sem rosszat nem írt a befagyasztásról, hiszen mindössze egy MTI hírt hoztak le.

Érdekes adalék, hogy Huth Gergely, a Pesti TV programigazgatója a PestiSrácok oldalán jelentette be, hogy a televízió július 11-én beszünteti működését, a műsorkészítés pedig csak május végig folytatódik. Ám amikor 2016 októberében, amikor a Mediaworks puccsszerűen bezárta a Népszabadságot Bayer Zsolt a következőket írta a Magyar Hírlapban:

a Népszabadsággal a Kádár-rendszer egyik legutolsó, legaljasabb műhelye tűnik el talán örökre.

A bezárt újság olvasóit pedig rohadt, tetves komcsiknak nevezte, akiknek majd „szét kell cseszni” a fejét.

Azt nem részletezte Bayer, hogy ő maga hogyan viszonyul Huth Gergelyhez, valamint az sem derült ki, hogy az állami MTI munkatársait is aljas, szemét, elviselhetetlen rohadékoknak tartja-e.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Nem tudok vele közösséget vállalni, mert nem tudom milyen szaros szájszéllel ugrabugrálni !!! Szerencsétlen a semmi élete alatt nem volt képes sem megtanulni, sem autodidakta módon rájönni, hogy az a dolog vagy tett, ami a baloldalon szégyen, az a jobboldalon is ugyanaz. Én csak egy dologban tévedtem, nem hittem, hogy egy életen át tartó szervilizmusból elég jól meg lehet élni.
Ferke
Sajnos ebben a rendszerben ilyen ostoba, buta parasztok is jól élnek.
kulabombaafityiszre
Mondja ezt az akinek a gazdája putyin seggevége csontig.
tothjani
Ez a rohadék tudja fizetni akár a 10 ezer forintos üzemanyagot is hiszen korlátlanul lopja a közpénzt, és életében soha nem dolgozott, hiszen időben belépett a FidSS-be.
Toller Béla
EZ a mocskosszájű már csak magát énekeli meg a dumájával. Belülről ír kifelé ...
Nessy
Ejnye, ejnye, Bayer elvtárs! Hány évig volt a Kádár rendszer lelkes híve, és zengett dicshimnuszokat, ha arra volt igény? Aztán jött a rendszerváltás, vele a pártagkönyv váltás. Pirosról narancssárgára, és most bőszen komcsizik! Azért akkoriban nem volt ilyen mocskos, ordenáré a stilusa! Orbántól meg még lovagkeresztet is kapott érte! Na, szóval, ki az "alkalmazkodó újságíró"?
rebelbull
Ez a mocskos szájú a lakájmédiára gondolt, mikor az "alkalmazkodó újságírókról" böfögött?
Istenakinincsen
@Maccska: Te vagy a báygúnár álnéven?Azt hittem a némethpista...
percsi
Megszólalt a "szelektív újságíró"! Hatalmas bűn, 1 forintot sem érdemelne.
Nagyon csendben volt, amikor a "vérplazma biznisz" járta végig az országot. És akkor is nagyon csendben van, amikor huncutságon kapják a fidet, ilyenkor beragad a billentyűzet. Elég sűrűn, egy újságíró napi szinten tájékoztatja a jónépet a valós eseményekről, ha tetszik neki hanem, meg kell írnia.
Amikor megszólal, az átokszóráson, hazugságon, mocskon kívül más nem kerül terítékre. De legalább jól megél belőle!
csipetke
@Maccska: 20:49
20:52 Utána kellett néznem a wikipédián,hogy ki is az a bayer, mert a munkáiról igen kevesen ismerik, de a retkes pofájáról, gusztustalan stílusáról annál inkább. Meg persze arról,hogy csalással szerezte a vár-béli lakását, amit maga mondott el egy újságírónak. Ez alapján indult ellene vizsgálat. Ezekszerint még esze sincs túl sok, ha egy ilyen mértékű csalásáról még nyilatkozik is. A lovagkeresztet is megkapta orbántól, mert itt a seggnyalásért lovagkereszt jár,vagy Kossuth díj. (bár csak mostanában, mert anno azok kaptak ilyet,akik megérdemelték) . Amikor bayer megkapta a lovagkeresztet, több, mint százan visszaadták a sajátjukat,mert nem akartak ilyen alantas társaságba kerülni,ahol egy ilyen bayer-féle is helyet kapott.
Giovanni Alba
@csipetke: ma, 06:48
Előrebocsátom, kissé öntelt és kioktató leszek, de ezt a körülmények kényszerítik rám.
A tudatos fogyasztó el tudja választani egymástól a művész irodalmi munkásságát a politikai megnyilvánulásaitól. Nagyon keresztény/keresztyén színész is eljátszhatja a velencei kalmárt.
Most Csurka Istvánra gondolok. Eddig nem is tudtam, hogy a Hét tonna dollár az ő művéből készült. A nevéről előbb asszociálok a MIÉP-re, mint bármelyik drámájára.
Itt egy "könyvmoly" értékelése: "Hát én most rettentően elképedtem! Jó pár éve olvastam ezt a Házmestersirató című drámát, nagyon jól szórakoztam, egy komplex, leleményes műnek tartom, sajnos nem tudok értékelhető elemzést adni róla, mindenképp újra kell olvasnom. DE az essszembe nem jutott volna, hogy a politikus Csurka volt ekkora nagy elme !"
Summa summarum: sikeres(?) irodalmi munkássága nem menti fel ezt a bájer nevűt mostani alpári és minősíthetetlen ténykedésének "méltó" megítélése alól.
Van azért egy nagy különbség a két tollforgató között. Csurka szépecskén, a vége felé egyre gyorsabban radikalizálódott, ez a mocskos szájú meg mindig is egy helyezkedő propagandista volt, mindenféle erkölcsi tartás nélküli szánalmas pojáca.
ómió
A "gumigerincűeket" máig se bírja a Zsolti!?
namihami
Van abban valami ""édes"", hogy pont ő veszi a bátorságot és írkál az ""alkalmazkodásról"".
És teszi mindezt egy se..lyuk oltalmat adó melegéből való kiordibálással.
csak úgy....
a kedves neje önagyságát megsem említette ez a tapló,aki libsi multikkal magyar vérrel kereskedik ?
lampa laz
Végre magadra ismertél zsóti, mert hát valljuk be ez tényleg mind te vagy, "aljas, szemét, elviselhetetlen" rohadék
csipetke
@Giovanni Alba: 10:16 Ha belegondolsz, azok,akik orbán körül vannak, és bólogatnak minden agyament dolgára, nem biztos, hogy egyetértenek a gazdájukkal, de ezek egytől egyig megélhetési seggnyalók. (régebben én is faltam a könyveket,de ma már egyre kevesebb időm van rá)
csipetke
@Maccska: 09:33 A "Drágabolgárúr" sose beszélne ilyen ocsmány,alpári, prosztó módon. De azért az nem semmi,hogy nem a munkáiról ismernek valakit, hanem a mocskos pofájáról. A pápára azt mondta, hogy egy demens vénember,aki teljesen alkalmatlan a pápai poszt betöltésére,vagy egy gazember. kI a fenének képzeli magát ez a törpe seggarc, hogy ő mondja meg,hogy ki mire alkalmas?Mellesleg ehhez vajon mit szólt orbán, a "nagy keresztény"?
Pálinkás Pál
ezt az elmebeteg patkányt még nem intézték el?..
Pelikán József
Dániel Zoltán: Milyen a hangulat tifelétek?
Pelikán: Hááááát...
Dániel Zoltán: Azt olvastam kitűnő.
Pelikán: Hol olvastad?
Dániel Zoltán: A hangulatjelentésben.
Pelikán: Akkor biztos kitűnő.
kulabombaafityiszre
@Maccska: tegnap, 19:01
Ezt te gondolom el is hiszed,mert az eszed meg van hozzá:)
csak úgy....
@Maccska: te például tibim,egy jó rabszolga lennél a ruszki rabszolga piacon!
hány diplomád van,fogaid épségben? :)
Istenakinincsen
@Maccska: Igaza van???Miben?
Szerintem a Báygúnár eltávolodott a(szürke) valóságtól.Amit propagál az hazugság.Mentségére legyen mondva,hogy ő ezt elhitte,magáévá tette.Ő dolga ha elhiszi,de mindenféle bizonyosság nélkűl az ilyen arrogáns erőszakos terjesztés már bűn.
Abban meg neked van igazad,hogy mocskos pofája van a lovagkeresztes író-publicistának.
Galway
Ennek a mocskos kurafinak a ribanc felesége addig shoppingolt a vérrel, hogy a múlt héten a Vörös Kereszt nevében telefonáló úriember könyörgött, hogy menjek donornak.
Mondtam, hogy én már csak irányított véradásra megyek, bár tudom, hogy lopni abból/azt ellopni is lehet! Nem is nagyon tiltakozott.
nemsemmi2
Az alkalmazkodó újságírókat arról lehet megismerni, hogy nem tesz fel valódi kérdéseket. Arról, hogy nyalja a gazdája fenekèt. A "legszebb" példánya te vagy Zsolti!
Az átkosban lelkes kiszesként még Kádárnak hajbókoltál. Azután a kilencvenes évek elején Viktorral együtt kommunista ellenes liberális lettél. Most meg már a barátoddal eggyütt illiberális keresztény lettél. A barátod meg is jutalmazott egy lovagi címmel.
Te legalább elmontad, hogy mit gondolsz az ilyen "újságírókról" mint amlyen te vagy.
Hozzád képest a meztelencsiga egy gerincoszlop.
Te egy gerinctelen, agyatlan nagypofájú, s..ggnyaló bunkó vagy.
kulabombaafityiszre
@Maccska: május 15., 20:49
Utólsó kedvezményes gázvásárlasunk az eltársaidtól1150euró/1000Köbméter.
1150:1000=1,15
1köbméter gázt vettünk1,15 euróért.
1,15 euró szorozva 380 forinttal=437forintba került 1 köbméter kedvezményes gáz az elvtársaidtól.
Lakossági gázár 101ft/köbméter.Szerinted ki fizeti ki a különbözetet?
Hát ezért aztán érdemes a putyinkátok seggét nyalni.
T-Boly
SZTÓMAZSÁKOT ENNEK A MOCSOKNAK A POFÁJÁRA ! NEM LECSERÉLNI HA MEGTELT !
Fulladjon a saját szarába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.