Ahogyan arról mi is beszámoltunk, szombaton beiktatták Magyarország első női köztársasági elnökét, Novák Katalint. Az ünnepélyes ceremónián Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett.

Orbánt kézről-kézre adták a rajongók: idősekkel és gyerekekkel is pózolt, aláírást osztott

A beiktatást a Kossuth téren, az Országház előtt tartották. A miniszterelnök megmutatta, mi történt a beiktatás után.

Orbán Viktor miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalán egy videót tett közzé arról, hogy mi történt Novák Katalin köztársasági elnök beiktatásán és utána.

Novák Katalin beiktatása, és ami utána volt

– írta a videóhoz Orbán Viktor. A miniszterelnök egy másik bejegyzésben sok sikert is kívánt a köztársasági elnöknek.

A beiktatási ceremónia után a miniszterelnök közös képeket készített, és aláírásokat is osztogatott a tömegben.

Orbánt kézről-kézre adták a rajongók: idősekkel és gyerekekkel is pózolt, aláírást osztott

Gratulálok! Isten gazdag áldása legyen munkájukon! Isten áldja és óvja mindenben az elnőkasszonyt,miniszterelnők urat az egész kormányt és az összmagyar népet!!! Isten velünk!

- írta valaki kommentben.

Ezt a szeretetet és tiszteletet nem sok miniszterelnök úr érdemelte ki. Büszke vagyok, hogy ilyen emberek képviselik az össz magyarságot. Jó érzés itt élni és harcolni az országért! 

- tette hozzá egy másik.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
polgarb
Ó drága jótevőnk! Ó drága vezérünk! Mutass utat nekünk! S mi követünk a pokolba is!!
Macskaszem
@polgarb: Ez most komoly? Mert viccnek durva lenne.
justhpeter
@Maccska: Te csak csókolgasd a führer alfelét !
Baker
Gondolom, volt beléptetés, csak hithű narancsosok mehettek közel Kevlar Viktorhoz.
verőce21
Ezt a szeretetet és tiszteletet nem sok dr. miniszterelnök úr érdemelte ki. :)
dr. prédikátor
SOKAN VANNAK AKIK SEMMITŐL ÉS SENKITŐL NEM UNDORODNAK!!! AGYMOSOTT BIRKA NÉPSÉG!!!
Katalina62
Én egyetlen politikusért sem rajonganék így!
Gazella
@Baker: pont erre gondoltam én is! Külön meghívóóval mentek a narancs hithű agymosott birkák.
Eladott Ország
A fideszes mikor azt írja: „Nyertünk!” Kérdezd már tőle, hogy ugyan mit nyert? Őt nem érinti az iszonyatos áremelkedés? Őt soron kívül ellátják a korházban? Neki nincs várólista? Vagy egyszerűen fel sem fogja..? És egyszerűen az ellenzékre írják, hogy vesztesek, mintha bármiféle előnyhöz jutnának, azzal, hogy ők fidesz szavazók. Hihetetlen, hogy mennyire ostobák, és még csak nem is tudják...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/280025244_1342832692863301_2993110138668250374_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-6&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=0xruLfZCIE4AX_g4nX-&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_cuoSdAeD2iOFN5SFGjxkFIYdNWsLQM85LvVzhgEK19Q&oe=6284D187
RonaGyuri
egy igazán releváns kérdés: mire ez a felhajtás? megértem már pár elnöki beiktatást, de együtt nem kaptak ekkora teret a médiában! =))
Uriel
„Orbán Viktornak lételeme a harc, ha valaki nem feküdt le a Fidesznek, vereséget szenvedett”

nepszava.hu/3156808_hubai-laszlo-interju-ellenzek-fidesz-politika-magyarorszag
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 00:35
Ne feledkezz meg Rákosi pajtásról, róla és neki zengett a dal. Az is igaz viszont, hogy az ő idejében építették újjá az országot a háborús romokból. Lehet, hogy a doktorminiszterelnökúr Rákosi reciproka?
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 06:55
A parfüm. Olvastad a könyvet, vagy láttad esetleg a filmet? Kimásoltam a wiki ismertetőjéből a történet végét, pont idevág. Persze nem egy az egyben, de jó közelítéssel.
"visszatér Párizsba. Ráébred, hogy még a megalkotott parfüm illata sem képes segíteni abban, hogy szeressen és hogy szeressék. Párizsban egy csoport hajléktalan előtt a megmaradt parfümöt a fejére csorgatja. Az emberek megbabonázva gyűlnek köréje. Egyre többen lesznek, mígnem teljesen elnyelik Grenouille-t, s csupán a ruháját és az üres üvegcsét hagyják hátra az utcán."
Németh István
Nyilván van normális és józan gondolkozású, magyar nemzetében hívő polgártársunk köztetek is. A nagyfokú sértődöttség, hogy a trágyalé alá lettek beverve a moslék nemzetellenes tetvek > az egyértelmű! Hála Istenkének hogy Orbán Viktor újra tovább viszi az ország irányítását, a nemzet felemelkedése egyértelműen beindult, mint politikai érettség, mint a gazdaság fellendítése terén, ez egyben alapját adta és adja a morális kiegyensúlyozottságnak! Egy téren kell, de azt nagyon kell rendet tennie a Miniszterelnöknek és csapatának! Mégpedig a balliberális nemzet-hulladékok kisöprését a parlamentből! Az erkölcsi aljasság hatványozott mélypontjára sűlyedt jobbik kizárását a parlamentből! Sajnos a világ a hasát fogja majd a röhögéstől, hogy a kormányzó koalíciónak kell kialakítania a saját ellenzékét! De bármennyire röhej ez így igaz! Kell, ha már úgy tetszik egy baloldal, akár egy jobboldal, munkáspárt, stb. de ellenzékként és nem ellenségként! Sajnos Orbán Viktorunk egy nagy feladatnak vált részesévé amit nyilván nem várt, de megkapott >> az új államelnök-asszonyt bizony nem kis munka lesz helyre rakni, rádöbbenteni, hogy úgy nyüzsögjön, hogy ne kotorjon bele a Magyarországi politikai csatározásokba és főképpen ne nyilatkozzon szart keverő >> butaságot, politikai alul-műveltséget bizonyítómódon! Ez nagy feladat lesz >> mert a főzőkanál nagyon a kezében van a hölgynek, kavar, kever, de azt tudnia kéne már, hogy egy jó főztöt csak elrontani lehet, a túlkavarással! Pláne ha még nem oda illő dolgot is kever hozzá!
@Pegero: gondolom az oroszok melletti tűntire gondolsz!? Ott leszünk csapatostúl! hajrá Putyin!
Gauntlet
vigyék haza, csak aztán ne csodálkozzanak ha eltűnik a sok befőtt és rá lesz fogva a nemlétező kutyára
Eladott Ország
@Maccska: ma, 07:34 ♦ Neked már a Momentum nemzedéke is libsikomcsi, te elmebeteg!
Az öreg prímás be akar lépni a fideszbe, de kérelmét elutasították. Szomorúan meséli másnap ismerősének, hogy mi tötrtént. Há' Gazsi oszt' mé' nem vettek be a fideszbe? Mer' aszonták', hogy a kommunistáknak húztam régen. Osztán' miért nem tagadtad le? Hogy tagadhattam vóna' le, amikor mind ott vótak'?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/259394137_2979109859013361_4175345559196677325_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-6&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=zyUYaknAnsQAX9ZWbuA&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9xSrz5qgq62MQIphbYYge__dANRpV4NuA7ZPfzcoPH8w&oe=6285E66F
Eladott Ország
@Pegero: „Lassan a szar húzza le a WC-t”. Ha a magyar nemzet egésze a ló, akkor a NER melyik része a lónak? Hogy finoman fejezzem ki magam, a nemzőszerve. Hofi erre azt mondta, hogy a "lófilé .
coub-attachments.akamaized.net/coub_storage/coub/simple/cw_timeline_pic/49780c1cc89/650943db655875ef65d4d/med_1486341147_image.jpg
Németh István
@Horizont: @justhpeter: @Eladott Ország: @Pálinkás Pál: hosszú cici !...nos a többit már tudjátok!
namihami
Kézcsókra kivonult a bérnyugger-tagozat!
De előtte még egy felvonást eljátszott a Mi Istenünk a : ""Mutasd meg, milyen egy pedofil miniszterelnök""--című népszínműből.
Németh István
@justhpeter: @namihami: @fideszes gyökér: meg a többi gaz ember ki alázni mer ! Szóval az a helyzet hogy valójában sajnálatos a helyzet! A valósan is a kormány mellett állók, az Orbán Viktor és kormánya tevékenységét elismerők, szívből köszöntötték mi több valójában mindenki akik látták és tapasztalták,hogy mit is tettek az országgal a regnálásuk alatt! Ezt várják el a jövőben is folyamatosan! A sajnálatos az, hogy az államelnök személye érdektelenné vált a nagyon nem kívánatos "bemutatkozó" megjelenését és megszólalását illetően! Még majdnem azt hittem a fiatalabb kori merkel meg a festett hajú ursula toppant be váratlanul. Aztán megnyugodtam, midőn a főzőkanálbajnok a palotába vonult, gondolom főzni a családnak mert megéheztek!
namihami
@Németh István: Az imádók, a demencia és a pedofil tagozat tagjai! A ""kaleta és a ""krumpli-alma-tészta-ötezer"" szakosztály...
Németh István
nagyon remélem, hogy mint államelnök megtanul öltözni, beszélni és a rántást fogja idegesíteni a fazékban nem minket az ország polgárait a hülye szövegével! Magyarország semlegességét kétségbe vonni az egyértelműen bűn! haza ellenes cselekedet, kijelentés! Szuverén állam vagyunk önálló alkotmánnyal (elsők közt Európában!!!) ha banda tag vagyunk is >az Eu-ban< az nem jelenti a szuverenitás feladását! Politikai szempontból meg pláne! Az meg más dolog hogy nem vagyunk közömbösek a bajba jutott népek polgárainak sorsa tekintetében! De ez nem jogosítja fel a hazánk egyetlenegy polgárát sem arra, hogy agresszornak jelöljön meg egy országot a honvédelmi tevékenysége okán! Ezt mint államelnöknek azonnal vissza kell vonnia!
Felkérlek egyben nyilatkozz > az usa-soros-nato-biden-familia,eu-német érdekeltség micsoda, ha nem agresszor?? ki szítja a háborút fegyverkezéssel pénzzel?? Leszarva az ember-áldozatokat! ha nem megy a nyilatkozat akkor tán szíveskedj a Gundeléktól főzőleckét venni! ÉS ELHÚZNI A KONYHÁBA!!!
verőce21
@Giovanni Alba: (08:56) Nem reciproka, hanem a konjugáltja! :)
Havanagi
Egyszerűen szánalmas ez a primitív népség
nemkati
Én inkább lábról lábra adtam volna.
Uriel
Majd ha Orbán meglincselt, megcsonkított, véresre vert testét adják kézről-kézre, akkor szóljatok.
Addig egy hír sem hír Orbánról.

Putyin legjobb tanítványaként autokrata elnyomó rendszert kiépítő és ezzel párhuzamosan szélsőjobbosként fasizálódó demokratikusnak hazudott országban az a hír, ha az orosz barbár Putyin seggét nyaló fasiszta uralkodót kinyúvasztják, kerekbe törik, felnégyelik, négy dakota lóval darabokra szaggatják.
Uriel
Már megfigyeltetsz, Rogán?
Most már igen?
Ha hiszed, ha nem, te vagy az első a listán, ha kitör a háború, akiért elmegyek...

A sok faszszopó megfigyelő embernek üzenem: Semmire való gecik vagytok - csak!
Állampárt pribékjei. Szaremberek. És teszitek ezt úgy, hogy ti vagytok a bűnösök, a legnagyobb bűnösök mocskát védve.
Mocskos férgek - minősíthetetlenül geci patkányok vagytok mind !!!

Ha eljön a háború...
Szeretnéd, ha kitörne a háború?
Megkapod, mint üveggolyót!
Uriel
@Eladott Ország: ma, 13:32

Az elsőre tényleg nincs magyarázat.
Döbbenet!
Csak nézek ki a fejemből, hogy süllyedhetett le ez az ország ennyire.

A magyarokat ki kell baszni a Európai Unióból !!!
(utána elszabadul a pokol idehaza, de én ismerem a poklot, otthon érzem magam benne, szóval lesz itt minden!)
Uriel
@Pegero: Te faszszopó kis geci fideszes troll.

Elkezdtem Hamingwayt olvasni. Újra. Most jött el nektek a vég, fasiszták!
Uriel
@Pegero: Tiszta voltam és világos. Mit nem értesz ezen, te óvodás szinten megrekedt vén fasz?
A linkjeidre az első három után nem klikkelek.
Primitív, témához nem illő, gyalázkodó faszság mind - kivétel nélkül!
Uriel
@Pegero: Óvodás szinten megrekedt istentelen vén fasz - aki kommunista volt és most fasiszta.
Ismerlek, geci!
gina
Csak rá kell nézni a sok szenilisre, ennyi elég is,ész nincs csak beteges hisztéria az 1 Bitesektől
gina
@Pegero: Te szar panelproli még mindig itt rontod a levegőt, te menekült fajzat...látszik a 10 IQ , persze azt sem tudod mi az??? unatkozol ?? bunkó senki!!
gina
@Pegero: Stilus az nincs te alja kocsmajáró bevándorló arab, viselkedj!!!,, ez igen,, ennyit tud egy fideszes,,, BRAVO "faszom a levesedbe! Mára ennyi! mersz még irni te 1 Bites görény

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.