A köztársasági elnök beiktatása képekben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Tömjény Sónyi szerint: a magyar emberek többsége kötődik valamilyen keresztény felekezethez. Novák Katalin is egy hitben élő keresztény asszony és Magyarország kormánya is egy kereszténydemokrata kormány!!!
Ami katinka hitben élést illeti, elég buta ahhoz, hogy azt higgye, hogy ő egy keresztény asszonság, s a birkák is, hogy ezt is bevegyék! Azonban mindennek az értelmét elveszi a mondat második fele, aminek semmiféle valós relevanciája sincs. Magyarország kormánya sem nem keresztény - ráadásul nem a dolog felvilágosult értelmében -, sem pedig nem demokrata.
RonaGyuri
@RonaGyuri: igencsak karakteres a drága jó matyinkó mondókája is, a Párt központi napilapja szerint: Kocsis Máté: Novák Katalin számára mindig a magyar érdek lesz az első
Amiben lássuk be van némi igazság: mint tudjuk azt, hogy ki a magyar és azoknak mik az érdekei azt Orbán mondja meg! =))
kereső
Végiig nézve a képeken, eszembe jut mit mondott Novák Katalin, amikor megválasztották: "maradok aki voltam". Maradt. A köztársaság elnöke elvileg!!! az egész ország , az állam elnöke. Mégsem láttam a képeken a fideSS -eseken kivül a többi parlamenti párt elnökét, képviselőt- az ellenzékhez tartozó közéleti személyiségeket.
Maradt , aki volt. Ennyi erővel a "kis ruha"- hoz felvehette volna a fideSS-es fülönfüggőt, és feltehette volna az ov-s sapkát.
Ennyi(ke).
lampa laz
A képek alapján látszik, h orbán stylistja öltöztette katicát is ilyen gyűröttre, szörnyű ahogy kinéz abba a göncbe, már csak az ablakpucolós vödör hiányzott a kezéből retikül gyanánt.. Nem hiszem el, h nem volt elég pénzünk nála (mert ezt is mi fizettük) ahhoz, h egy elegáns kis kosztümre futotta volna belőle. Kb ilyen elnyűtten fog kinézni az ország is az elnöksége alatt.
nemkati
@lampa laz: Az asszonyság súlyban igyekszik utolérni miniszterelnökét. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.