A magyar kormány ezt nem fogja szó nélkül hagyni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
a magyarok imádják a hazudós csajokat! :)
RonaGyuri
@KisTehen: tudatlan bunkó török és EU???
RonaGyuri
@KisTehen: és persze ez a mindenki is irgalmatlanul nagy MARHASÁG! =))
RonaGyuri
@KisTehen: semmi gond tudjuk, hogy értelmi fogyatékos vagy! =)) Ráadásul még lista is és nem nézel utána semminek, és/vagy kapod a marhaságokat és csak bemásolod! =))
kereső
Nem az "brüsszeli elit", hanem a strasbourgi prolik. A vétójog- azaz az egyhangú döntések előirása az EP- Az unió parlamentje szerint sokszor akadályozzák a döntéshozatalt, olyan ügyekben is, amelyek alapvető fontosságúek. Igy a prlament kezdeményezi az uniós jogszabályok megváltoztatását-amelyet támogat Macron francia államelnök, mint a unió tanácsának jelenlegi elnöke. És, hogy még pontosabb legyen a dolog- az úniós állampolgárok között végzett több hónapos felmérés eredményeként vette fel többek között a programjába a parlament ezt a kérdést. Magyarország kormánya érthető módon , nem igen propagálta ezt a közvéleménykutatást. Szóval jucus, a qrva életbe már, add vissza azt a diplomát, ami biztositja számodra a neved előtt azt a kis légy piszkot. És, ha lehet ne hazudozz!
kereső
Judit, amúgy mit szólsz a különleges jogrendhez? Miért is vezettétek be? Na, az unió parlamentje is ezért akarja eltörölni a "nemzeti" vétót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.