Szombaton lett beiktatva hivatalába.

Szombaton iktatták be hivatalába Novák Katalint, Magyarország első női köztársasági elnökét, aki ezzel első ötéves ciklusát kezdte meg. 

A Blikk cikke szerint a beiktatás után készült egy fotó Novák Katalinról és ritkán látott családjáról is, ami vasárnap került ki a köztársasági elnök Facebook-oldalára, mivel május 15-én van a családok napja.

A Parlamentből posztolt fotót a családjáról Novák Katalin köztársasági elnök

Novák Katalin köztársasági elnök beiktatási beszédet mond a díszceremónián az Országház előtt, a Kossuth téren 2022. május 14-én. Mellette Kun Szabó István vezérőrnagy, a Köztársasági Elnöki Hivatal Honvédelmi Irodájának vezetője, az államfő főhadsegédje

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

A szuverenitás bölcsője a család. A nemzet egysége is a családban kezdődik. Minden kiterjedt családban vannak egymástól lényegileg különböző családtagok. (...) De közös a történetünk, ismerjük egymást, összetartozunk. Képesnek kell lennünk megtapasztalni, megérteni, sőt, gazdagítani azt, ami közös, ami összeköt és azt is, ami csak a mi sajátunk.” Köszöntök minden családot a családok nemzetközi napján.

- olvasható a fotó mellett.

„A szuverenitás bölcsője a család. A nemzet egysége is a családban kezdődik. Minden kiterjedt családban vannak egymástól...

Közzétette: Novák Katalin – 2022. május 14., szombat

Forrás: blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lendkerék
Én azt nem értem, hogy nincs senki, aki ilyen fontos nyilvános fellépés előtt rájuk nézne, és figyelmeztetnek őket, hogy néznek ki? Egy női köztársasági elnök, akin olyan gyűrött a kosztüm, mintha most tápászkodott volna fel a Lewinsky-pózból, miután kifejezte nagyrabecsülését és köszönetét a főnökének, és egy főkatona, aki véletlenségből az avatáskori, régen kinőtt zubbonyát vette fel, amely nem bírja elrejteni a pocakját. Olyan szánalmas ez az egész...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Már többször és többen leírtuk, hogy az ízlés és a vagyon nem járnak karonfogva.
Az elegancia és a gazdagság nem testvérek. Ehhez nem elég egy párttagság és az (egyébként láthatóan topiskirály) Vezér kinevezése.
A Kádár és a Horn (hogy csak a szocialista vezetőkre célozzak) se az angolkisasszonyoknál nevelkedtek. De HALLGATTAK a szakértőkre. Fidesz-vonalon ez már derogál. A gumicsizma és a kihízott, trottyos öltönynadrág az útmutató a pártdivathoz.
Németh István
Sajnos nem nagy jövőt jósolok neki! Aki képtelen arra, hogy felfogja Magyarország semlegességének tényét és ezen a szinten is követelje meg a MAGYAR NÉP a Nemzet politikai hozzáállását a világi eseményekhez az érdemtelen erre a tisztségre!
Irány a Főzőkanál! ÉS!!! jobb előbb mint később! Sok bajunk lesz ezzel a nővel!!! Csak háborúba ne sodorjon a meggondolatlan igen buta kijelentéseivel!
Németh István
Különben mindazoknak igaza van akik az egész ceremóniát leminősítik ez szégyen volt ! A sok elnyűtt gyűrött ruhát, kivénhedt tiszteket a trotyli totyogósokat! hát ez nem nagyasszonyi módi volt!
Orbán Viktor megmondta neki, hogy kezet foghatsz a merkellel, és nadrágbajnok festett hajú ursulával! De még ha úgy is viselkedsz talán maradj a konyhába! Szégyen volta beiktatás!
Toller Béla
A szuverenitás (önrendelkezés !) bölcsője a család (a tekintély-elvúségé is !). Nem hülye ez a nő ? És most ez fog itt regnálni évekig ? Ilyen dumával ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.