Szombaton lett beiktatva hivatalába.

Szombaton iktatták be hivatalába Novák Katalint, Magyarország első női köztársasági elnökét, aki ezzel első ötéves ciklusát kezdte meg. 

A Blikk cikke szerint a beiktatás után készült egy fotó Novák Katalinról és ritkán látott családjáról is, ami vasárnap került ki a köztársasági elnök Facebook-oldalára, mivel május 15-én van a családok napja.

A Parlamentből posztolt fotót a családjáról Novák Katalin köztársasági elnök

Novák Katalin köztársasági elnök beiktatási beszédet mond a díszceremónián az Országház előtt, a Kossuth téren 2022. május 14-én. Mellette Kun Szabó István vezérőrnagy, a Köztársasági Elnöki Hivatal Honvédelmi Irodájának vezetője, az államfő főhadsegédje

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

A szuverenitás bölcsője a család. A nemzet egysége is a családban kezdődik. Minden kiterjedt családban vannak egymástól lényegileg különböző családtagok. (...) De közös a történetünk, ismerjük egymást, összetartozunk. Képesnek kell lennünk megtapasztalni, megérteni, sőt, gazdagítani azt, ami közös, ami összeköt és azt is, ami csak a mi sajátunk.” Köszöntök minden családot a családok nemzetközi napján.

- olvasható a fotó mellett.

„A szuverenitás bölcsője a család. A nemzet egysége is a családban kezdődik. Minden kiterjedt családban vannak egymástól...

Közzétette: Novák Katalin – 2022. május 14., szombat

Forrás: blikk.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lendkerék
Én azt nem értem, hogy nincs senki, aki ilyen fontos nyilvános fellépés előtt rájuk nézne, és figyelmeztetnek őket, hogy néznek ki? Egy női köztársasági elnök, akin olyan gyűrött a kosztüm, mintha most tápászkodott volna fel a Lewinsky-pózból, miután kifejezte nagyrabecsülését és köszönetét a főnökének, és egy főkatona, aki véletlenségből az avatáskori, régen kinőtt zubbonyát vette fel, amely nem bírja elrejteni a pocakját. Olyan szánalmas ez az egész...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nocsak, ezek meg ide költöznek be? A Karmelita magántulajdon, nekik már csak itt marad hely. Legalább a rezsit nem zsebből (és a kis fizetésből) kell pengetni.
Lendkerék
Én azt nem értem, hogy nincs senki, aki ilyen fontos nyilvános fellépés előtt rájuk nézne, és figyelmeztetnek őket, hogy néznek ki? Egy női köztársasági elnök, akin olyan gyűrött a kosztüm, mintha most tápászkodott volna fel a Lewinsky-pózból, miután kifejezte nagyrabecsülését és köszönetét a főnökének, és egy főkatona, aki véletlenségből az avatáskori, régen kinőtt zubbonyát vette fel, amely nem bírja elrejteni a pocakját. Olyan szánalmas ez az egész...
Horizont
@Lendkerék: "mintha most tápászkodott volna fel a Lewinsky-pózból" :DDDD
Tegnap már kiakadtam ezen. Nem volt se elegáns se csinos se az eseményhez illő.
Egy gyűrődős anyagú ruhát vett fel, ez nem kosztüm ráadásul. Pedig mennyi pénzük van, de ezek szerint ízlése nincs. Nagy csalódás ez ügyben (is).
Nessy
@Horizont: Ebben is hasonlítani akar a főnökére! Kinőtt, nem az alkatára való, és nem az alkalomhoz illő ruhát vett fel! Talán a lányai szólhattak volna neki, vagy életepárja.
Maccska
@Horizont: persze drága ruhát se vegyen fel,mert akkor abba kötsz bele.
Horizont
@Maccska: Nem mindig drága ami elegáns ízléses. Nem kötök bele hanem igazam van.
Van pénze dögivel. Ha varrat egy vékony sötét anyagú kiskosztümöt egy fehér blúzzal már jó lett volna. Ne mond hogy csinos volt ebben a ruhában!!! Ha most fidesz nyalonc lennék akkor is ez lenne a véleményem. Ennyit még te is megengedhetnél magadnak.Vagy akkor nem kapsz pénzt a kommentjeidért?
nemkati
@Nessy: Nincsenek lányai, csak egy lánya van és 2 fia.
Nessy
@nemkati:Grácia árva fejemnek! :-)) Engem életempárja elkényeztetett. Jó ízlése volt, és felhatalmazása, hogy szóljon, ha a nem nekem való, éppen divatos cuccot akarom felvenni.
namihami
Már többször és többen leírtuk, hogy az ízlés és a vagyon nem járnak karonfogva.
Az elegancia és a gazdagság nem testvérek. Ehhez nem elég egy párttagság és az (egyébként láthatóan topiskirály) Vezér kinevezése.
A Kádár és a Horn (hogy csak a szocialista vezetőkre célozzak) se az angolkisasszonyoknál nevelkedtek. De HALLGATTAK a szakértőkre. Fidesz-vonalon ez már derogál. A gumicsizma és a kihízott, trottyos öltönynadrág az útmutató a pártdivathoz.
Németh István
Sajnos nem nagy jövőt jósolok neki! Aki képtelen arra, hogy felfogja Magyarország semlegességének tényét és ezen a szinten is követelje meg a MAGYAR NÉP a Nemzet politikai hozzáállását a világi eseményekhez az érdemtelen erre a tisztségre!
Irány a Főzőkanál! ÉS!!! jobb előbb mint később! Sok bajunk lesz ezzel a nővel!!! Csak háborúba ne sodorjon a meggondolatlan igen buta kijelentéseivel!
Németh István
Különben mindazoknak igaza van akik az egész ceremóniát leminősítik ez szégyen volt ! A sok elnyűtt gyűrött ruhát, kivénhedt tiszteket a trotyli totyogósokat! hát ez nem nagyasszonyi módi volt!
Orbán Viktor megmondta neki, hogy kezet foghatsz a merkellel, és nadrágbajnok festett hajú ursulával! De még ha úgy is viselkedsz talán maradj a konyhába! Szégyen volta beiktatás!
Toller Béla
A szuverenitás (önrendelkezés !) bölcsője a család (a tekintély-elvúségé is !). Nem hülye ez a nő ? És most ez fog itt regnálni évekig ? Ilyen dumával ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.