Négy évet kell várnia, hogy rehabilitációra mehessen, pedig évente kellene járnia – erről beszélt egy szívműtött beteg az RTL Híradónak.

A 47 éves férfi kétségbe van esve, fizikai munkát nem tud végezni a betegsége miatt. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke szerint a rehabilitációk rendszerét megtépázta a covid miatti sorozatos átszervezés.

Agyrém: egy szívműtéten átesett férfi időpontot kért, 2026-ra kapott időpontot!

A kép illusztráció. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A férfi műszívbillentyűt kapott egy rendellenesség miatt és azt mondja, még abban évben elkezdte a rehabilitáció, majd jött a covid és a kezelések leálltak. Az újraindulást követően ismét kért időpontot, ám csak négy évvel későbbre kapott, miközben azt is megemlíti a hivatalos írat, hogy akár tolódhat is az időpontja. A történetét a Facebookon osztotta meg először.

Forrás: mancs.hu

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hogy miért nem kell Orbánnak foglalkoznia az egészségüggyel?

Kicsit korábbról kezdem. Azért azon meglepődtem, hogy az embereket mennyire nem érdekelte, hogy mennyien haltak meg a járványban. Még a legelején az egyik szomszéd irodából egy hölgy modnta, hogy az édesanyja idős, de szerinte akinek mennie kell az menjen. Egy járvány miatt nem lehet megállítani egy országot.
És Orbán talán arra jött rá, hogy a magyarok többsége is így gondolkodik. Fizetésünkbő levont egészségügyi adó ide, állami egészségügyi ellátás oda, az emberek szerint nem kellene bajlódni a súlyosan beteg emberekkel. A nyűg van velük, fogallják a helyet, csak a pézt viszik. Legalábbis így gondolkodnak amíg nem érinti közvetlenül őket a baj. Mert ugye amíg a szomszéd tehene döglik meg addig kit érdekel?
Orbán logikája, hogy azzal kell foglalkozni ami az embereket elsősorban érdekli. Az pedig a zsebük. Ezért van rezsicsökkentés és ezért nincs minőségi oktatás és egészségügyi rendszer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Nessy: Ezt magyarázd Mirabilis fórumtársnak!
Nessy
@Emmersson71: Vannak reménytelen esetek a propin, :-))
Emmersson71
@Mirabilis: Nos, akkor agyilag mindenképpen fidesznyik vagy..ha leszarod, ha nem :P
csipetke
@ómió: máj.17.08:53 Egyszer levehetnéd a szemellenzőt a fejedről,hogy lásd,mi folyik körülötted. Gyurcsány olyan,amilyen, neked kb ugyanannyira beégett az agyadba,mint a gazdádnak az emlékezetes vita,amikor Gyurcsány felmosta vele a padlót. Azóta nem vitázk senkivel orbánod. Mégegyszer írom,hátha felfogod.- orbán alatt mentek ki az orvosok tízezrével külföldre. Az EU-ban nálunk költi a kormány a legkevesebbet egészségügyre. A Gyurcsány haverokról nem olvastam,hogy sokszorosan túlárazott közbeszerzéseken kaszáltak volna százmilliárdokat, mint az orbán-pereputty,és a haverok. A félanalfabéta gázszerelő orbán jóvoltából lett DOLLÁRMILLIÁRDOS. A többi haverról már ne is beszéljünk. Vagy a százmilliárdokkal kitömött fidesz-alapítványok,amiknek ugyan semmi értelmük,de jól beléjük lehet tömni rohadtsok pénzt, aminek nagyobb haszna lenne pl az eü-ben. Lehetne sorolni napestig ezeket a pénzlopós ügyeket,de minek? A gazdádnak mindent is lehet, mert a birkák észre se veszik,ami itt megy.
ómió
@csipetke: Gyurcsány efftárs gazdád padlót felmosni még senkivel nem volt képes, ám annál többeknek volt képes még a fejét is lehazudni! Abban "specialista" ő, ahogy a mocsokbolsi fajtátok is! Az ilyenfajta hazudozóversenyt próbálja Böszme efftársatok máig is vita"-ként eladni, csak a "vörös pata" kilógása óta ez már nem jön be többé! Amit, viszont megelőzőleg leírtam neked az eü-ben történtekről, azt vagy "efftárshűen", vagy agykapacitás hiányában láthatóan nem voltál képes felfogni. Tudod mit!? Ne is próbálkozz vele, mert hátha tovább rontja az állapotodat! Ha meg többszörösen túlárazott efftársi közbeszerzéseket keresgélsz, figyelmedbe ajánlom a 4-es metro OLAF szerint is "potom" 167 milliárddal, vagy pl. a Lánchíd potom 5 milliárddal történt "felülszámlázottságát", vagy "csemegézz" ezügyben a kispesti Lackner efftársad "beszámolói" közül! Hátha megtetszik valamelyik! Hogy a 90-es években az efftársaid által szétlopott, bocsi: "szétprivatizált" 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdonról" szót se ejtsünk - ők abban a "verhetetlenek", mert, ha pályázni kell valamely munka elvégzésére, ott a "Mészivel" szemben sehol nincsenek, aki a megnyert munkák elvégzésével "lop"! Azt meg, hogy napestig tudnál hazudozni, kár kihangsúlyoznod - téged Lenin efftársad is arra "teremtett"!
Emmersson71
@Mirabilis: Figyelj, neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.