A két férfi egy cellába került, ahol átbeszélgették az éjszakákat.

A Blikk cikke szerint lelkileg teljesen összeomlott R. Szilveszter, a soroksári futónő gyilkosa a börtönben. Az első fokon életfogytiglani fegyházra ítélt férfinek ugyanis bent a börtönben az egyetlen barátja M. Richárd volt, (aki más ügyek mellett a Dózsa György úti, általa okozott baleset miatt két ember haláláért volt felelős), aki nem régen hunyt meg, miután a börtönben kétszer is sztrókot kapott.

Blikk: összeomlott a soroksári futónő gyilkosa a barátja, M. Richárd halála miatt

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A cikk szerint a két férfi korábban egy cellában ült és átbeszélgették az éjszakákat, pedig R. Szilveszter alapvetően magányos típus volt világéletében, a börtönben is ennek számított, még a sétákra sem ment le az udvarra, egyetlen szórakozása az volt, hogy krimiket olvasott, még a cellatársaihoz sem szólt.

Ez valóban így volt, a börtönőrök hozzám fordultak, hogy csináljak vele valamit, mert ez így nem jó. Aztán egyszer csak minden megváltozott, amikor M. Richárd mellé került. Nem tudom, hogy Richárd mit tett, de Szilveszter teljesen megváltozott. Lelkesen mesélte nekem, hogy milyen jól megvannak és mennyit beszélgetnek. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egész életében ő volt az egyetlen barátja. Rettentően megviselte a halála, sírva fakadt a zárkájában, csak reménykedem benne, hogy sikerül összeszednie magát. Az ügye másodfokon folytatódik, nemsokára tárgyalás lesz, addigra talán összekapja magát

- mondta el a Blikknek dr. Lichy József, R. Szilveszter jogi képviselője.

Forrás: blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Érdekes, hogy ezek a gyilkosok sokszor barátok. Ez a tetű is a nőt nem sajnálja de a másik gyilkost igen.
Galway
@magyar1: barátra mindenkinek szüksége van. És így jobb: összenőtt, ami összetartozott.
Emmersson71
Biztosan Richárddal összemelegedtek, csak úgy szájeresen :P
KisGenyo2
Menten sírógörcsöt kapok én is! Jajj szegény elítéltek. Milyen rossz is nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.