Az RTL Híradó információi szerint egy férfi négy évvel későbbi időpontot kapott szívműtét utáni rehabilitációra a balatonfüredi Állami Szívkórházba, erre reagált Dobrev Klára a közösségi oldalán – írja az ATV.hu.

Négy évet kell várnia a szívműtéte után egy 47 éves férfinak, hogy rehabilitációra mehessen, pedig a szakorvosai szerint évente kellene járnia. Micsoda embertelenség, négy évet váratni valakit, aki az életéért küzd.

Dobrev: "Embertelen!"Fotó: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. MTI/Mohai Balázs

Szerintetek elszigetelt jelenségről van szó? Vagy tömegével vannak azok a magyarok, akiknek évekig kell szoronganiuk attól, hogy az egészségügy rendben és időben ellátja-e őket? Szerintetek Orbánéknak okoz-e nehéz perceket, hogy az egészségügy ennyire hervasztó állapotban van? Szerintetek aggasztja-e őket, hogy egy szívműtöttnek négy évet kell várnia rehabilitációra? Mit gondoltok, tesznek-e majd bármit is a magyar emberek egészségéért?

Forrás: ATV

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az egészségügy nem omlott össze.
Amíg lesz egy darab orvos, meg egy darab ápoló, addig ezt el lehet mondani, és a birkák szerint jól van így.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Az egészségügy nem omlott össze.
Amíg lesz egy darab orvos, meg egy darab ápoló, addig ezt el lehet mondani, és a birkák szerint jól van így.
ómió
70 újabb kórház bezárása mellett, bizony, ez sokkal "emberségesebb" lett volna!
Peller Anikó
@ómijó: Miért nem zárjátok be az összeset? Mennyi pénzt megspórolnátok és több jutna stadionra is. Meg aztán az elhullás is tiszta haszon, azt meg simán el lehet lopni vagy jaktozni, igyot.
szaboria1
Ide vezet amikor egy riport nem megfelelően van megszerkesztve. Megkell nézni a riportot. Ugyan is volt Balatonfüreden tehát volt utókezelésen. Ott úgy látták, hogy nem kell évente mennie.
szaboria1
@Horizont: Érdekes mert nekünk a rendszeres kardiológussal való konzultációk miatt nem kell évente menni.
szaboria1
@Horizont: Máshol írtam anyukámnak 87 évesen volt billentyű cseréje és 8 évig úgy élt vele, hogy nem volt utána semmi baja.
Németh István
Ez a büdös kurva moslék hazaáruló a férjével együtt a gyilkos nagyapjának méltó utóda!
Yoda69
@Németh István: Mosd ki a mocskos pofad te kocsog román paraszt!
Németh István
@Yoda69: a lópaci lenge szervét béhelyeztem a szádba! Remélve nem fér ki rajta több baromság! te hazaáruló söpredék!
Nessy
@szaboria1: Vannak gyógyszerek, amiket csak szakorvos írhat fel. Ezt a felírási jogot egy évre átadhatja a háziorvosnak.én pl. évente kell menjek kontrollra, laborvizsgálattal, hogy meghosszabbítsák a kedvezményes felírást. Ha nem, jóval többet kell fizetni. De, ha nem jó a labor, vagy az EKG, szív UH, akkor változtatni kell a gyógyszeren, vagy a szedendő mennyiségen. Már nyáron kezdek időpontot vadászni novemberre. Pár éve elég volt egy hónappal előtte. Csak időközben "jobb lett az eü működése!"
Na. ezt meséljék egy demens otthon lakóinak!
Havanagi
@Nessy: Laborvizsgálat? Ebben az évben 2 hét időeltolódással csináltak 2 labort.A vese állapotát mutató eredmények: SZTK 52,Nefrológia:37.-- 15 pont eltérés. Akkor most melyik jó?30 alatt már művese kezelés!Sosem voltam jó véleménnyel az egészségügyről,ezek után pedig már csak magamban bízom.
Nessy
@Havanagi: Van olyan vizsgálat, amit befolyásol, hogy mennyi folyadékot iszol rendszeresen. Ilyen az eGFR-EPI- Annak illene 60 felett lenni.
ómió
@Peller Anikó: Ha rám céloztál, bolsiék gyagyása, elmondom: azért nem "kórházbezárunk", mert az a ti tetübolsi mániátok és még nem vettük át! Vagy már ránk kell hazudnotok? Ezzel az "elhullás tiszta haszon"-nal meg végre megfejtetted az "efftársi oltáspártiságotok" lényegét is: minél több az "elhullott", annál többet tudnátok lopni! De miért kell ezt másra hazudnotok? Úgy "efftársi"?
Németh István
A valósság!> a figura nem jelentkezett a szívműtét óta, néhány kontrolon ott volt, aztán eltűnt - jól érezte magát leszarta az orvosokat! Azok is Őt bőven volt és van is dolguk! Had ne ők szaladjanak az emberek után, hogy te nincs valami bajod, hogy kezeljünk tripelel ?l!!! miről beszél ez az á kommunista burzsuj eu pénzcsaló kurva!?
Németh István
Kórház-bezárásos program meg az orvosoknak, ápolóknak felajánlott lehetőség, hogy el is lehet menni -hi-hi-hi ha nincs eü létesítmény persze, hogy elmennek! Ez a gyurcsányi program. Miről beszélünk a hárshegyi szanatórium bezárása és a beindított lerohasztási folyamata nem szúrja ki a szemeteket - a teljesen új hasznosítási terv folyamatban van; az alapjaiban tönkretett értékes ingatlan a moslék gyurcsányista söpredék lelkén szárad! Miről beszélünk ?@Nessy: @Havanagi: @Macskaszem: selejtes agyúak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.