Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke napirend előtti felszólalásában kijelentette, "a megalakuló kormányt törvénytelennek tekintik" – írja a Telex.hu.

Kövér keményen beleállt Gyurcsányba: "Ez volt az első és utolsó"

Gyurcsány úgy véli, igaz, hogy a Fidesz megnyerte a választást, de "a választás nem fejezi ki mindig a népakaratot".

A hatalom manipulált, erőszakos, hazug nyilvánossága vesz minket körül

- mondta a DK elnöke. Ha manipulatív a nyilvánosság, nem szabad a választás, az nem fejezi ki a népakaratot, ezért aztán az ilyen választáson nyugvó kormány törvénytelen.

Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalása után, a kormányzati válasz előtt Kövér László külön szólt Gyurcsány Ferenchez. Azt mondta, az, hogy nem szakította félbe, nem azt jelenti, hogy tűrné majd a jövőben, amit Gyurcsány mondott – írja a Telex.hu.

Önnek nincs joga törvénytelennek nevezni egy demokratikusan megválasztott kormányt. Különösen nincs erkölcsi alapja, miután szándékosan polgárháború szélére juttatta Magyarországot 2006-ban

- mondta Kövér, aki szerint minden létező bűnt elkövetett a nemzet, az ország, a demokrácia és a jogállam ellen Gyurcsány, amire személyes példákat is tudna mondani, de attól „most megkíméli” a házat.

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy ez volt az első és utolsó olyan felszólalása az országgyűlésben, legalábbis ha én vezetem az ülést, amikor Magyarország törvényesen megválasztott kormányát törvénytelennek meri nevezni

- mondta Kövér.

Kövér figyelmeztetése után a DK frakciója kivonult a teremből.

Forrás: Telex

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A mocsok bolsevik kover es orban a ruszkikhoz akarja láncolni az országot, amihez 3 millió idiota barom adta a voksát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
kövér Elvtársnak ideje volna felböfögnie az igazságot , hogy 2006 az ő csürhéjük teljesítménye volt !
SÖRÖS
Taktikát kell változtatni a baloldalnak! Ez a fröcsögés nem vezet célra, mint ahogy be is bizonyosodott az elmúlt években!
Vagy ha nem megy, akkor a baloldalt kell megváltoztatni!
Yoda69
Ezek a roman fizetett trollok meg 12 ev elteltevel is csak elmutnyocevezni tudnak. Nem zavarja oket, hogy romokban az egeszsegugy es az oktatas. Hogy 1 millio magyar hagyta el a hazat. Hogy osszeomlott a forint es az allamcsod fele szaguldunk. Hogy rekord szinten az eladosodottsag.
Ne, nekik oszodozni es gyurcsanyozni kell mert ezt adta a szajukba a bolsevik propaganda fonok.
Pedig mar ellenzek sincs, mert aprilisban megsemmisultek. Meg igy is egy tudnak ezek a fideSSes hanyadekok: gyuloletet kelteni, es masra kenni a sajat szarukat.
Yoda69
@Maccska: Nem kellene ilyennek lennie, a fideSS tette ilyenne.
evacica
Kövér elvtárs! Maradtál aki voltál! Egy senkiházi, aki az átkos minden előnyét élvezte, most meg játssza a nagy urat! Sajna nem megy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.