Dömötör Csaba államtitkár is reagált Gyurcsány napirend előttijére Kövér után.

Dömötör Csaba: "Hogy nem szakad le a plafon? Amikor a saját népére lövetett, az volt a törvénytelen"Fotó: Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtti kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. február 22-én. MTI/Bruzák Noémi

Egyáltalán nem lepődünk meg azon, hogy egy posztkommunista erő nem fogadja el egy demokratikus választás eredményét. Azon sem lepődünk meg, hogy a baloldal csak és kizárólag akkor fogadja el egy demokratikus választás eredményét, ha ők nyernek

- kezdte Dömötör.

Gyurcsány erőszakossággal kapcsolatos felvetésére pedig úgy reagált:

hogy nem szakad le a plafon, amikor a saját népére lövetett, az volt a törvénytelen, azóta sem kért bocsánatot.

Dömötör szerint a választásnak sok tanulsága van, például, hogy a baloldal lemondott a megújulás lehetőségéről, mindenki aláírt Gyurcsánynak, meg is lett az eredménye: a DK a vezető ereje – írja a Telex.hu.

Dömötör szerint a baloldal a háború és a béke ügyében is rossz oldalra állt, az emberek tudták, hogy ha a baloldal nyer, az ország közelebb lenne a háborúhoz. Sokadjára szavazták ki az emberek a baloldalt, és mindaddig, amíg Gyurcsány Ferenc a vezetőjük, ez így is marad.

Dömötör Csaba világossá tette, nekik nem stílusuk a fenyegetés, azt kéri Gyurcsány Ferenctől, hogy ne a magyarokat, ne a kormánypártiakat, legfeljebb a saját tagozataikat fenyegesse, de leginkább őket se, mert ennek a magyarok között nincs többsége. Az ellenzéknek egy dologban igaza volt: a hatalom a népé – írja a Index.hu.

Forrás: Telex, Index

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ezek ebből élnek, meg a már 2,5x emmuttnyocévből. És a hazugság csak dagad, vastagszik- ami olyan visszatetsző egy polgári konzervativ keresztény párt prominenseinek szájából. Orbánt is megáldja az önkonomikus istentisztelet? , mint Novák Katalint? Egy köztársaságban?- ahol a vallás magánügy??Ezt igy csak a királyságban szokás-, ahol Istentől felkent uralkodó uralkodik- mint, a középkori Magyarországon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Gyurka80: Én normálisan válaszoltam, nem trágárkodtam veled. Úgyhogy innentől kuss!!! van számodra. Ne irj, nem válaszolok.NER hülye.
Maccska
@verőce21: ja .A böszme odatehette volna a NagyImre szobor mellé Apró nagypapa fényképét.Hadd beszélgessen a gyilkos meg az áldozat.
verőce21
Ezek, első ránézésre azt hittem kollektíve szalonnát sütnek ott...! :)
Gyurka80
@kereső: Ez neked normális válasz akkor nem vagy normális!: "14:09 A tiédet kilövette, azért emlékszel rá? Helytelen- mert tiltott gyülekezésben vettél részt, ami még most is bűncselekmény. A rendőrségi felszólitásra nem oszlottál- nem húztad a scheggedet haza felé. "
ómió
Jé, tényleg! A vodkagőz Böszme efftársnak ezt már tuti kiűzte a fejéből!
evacica
Hazudni hazudni mert csak ehhez értenek! Hogy nem szakad erre a Dömötörre a plafon! Egyáltalán reggel bele tudd nézni a tükörbe úgy, hogy nem köpi szembe magad?! Mocskolódások királyai vagytok, gerinctelen senkik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.