Miután a hétvégén Kövér László házelnök amerikai-kínai háborúnak nevezte az orosz-ukrán háborút, hétfőn Orbán Balázs államtitkár már amerikai-orosz háborút emlegetett a parlamentben – írja a 444.hu.

Orbán szerint amerikai-orosz háború zajlik UkrajnábanFotó: Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Jámbor Andrásnak adott válaszában azt kérdezte a párbeszédes képviselőtől, kikérte-e a józsefvárosi választópolgárok véleményét, hogy

szeretnének-e vajon az amerikai-orosz háború, ami Ukrajna területén zajlik, annak örvén 50-60 százalékkal többet fizetni (az energiáért)?

- kérdezte Orbán Balázs.

Jámbor eredetileg nem a háborúról vagy az energiaárakról kérdezte a kormányt, hanem a gazdasági, lakhatási és élelmiszerválság kezelését, illetve a nagyvállalatok agyontámogatását és a dolgozói jogok megvágását kérte számon.

Forrás: 444

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezt nem orban mondja. hanem putin. orban csak szajkózza, mint egy papagáj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Mi más folyna? Ez mára már világos.
Yoda69
Ezt nem orban mondja. hanem putin. orban csak szajkózza, mint egy papagáj.
RonaGyuri
ez a sok buta bunkó már elvesztette az alig meglévő kicsiny józanságát is! =))
Eladott Ország
" Ez a nap is úgy indult, mint a többi. A párthatározatnak megfelelően reggel felkelt a nap, lassan lecsöpögött a kávé az M&M (Mészáros és Mészáros) gyártmányú kávéfőzőből, amibe kizárólag az M&M márkájú kávé kompatibilis. Igaz, mást nem is lehet kapni. A Keményen Dolgozó Kisember elszürcsölte a pörkölt tevepata és disznószar aromájú nedűt, elöblítette a csészét a vödörben, amibe az esővizet szokta gyűjteni. Ivásra kizárólag az M&M márkájú ásványvizet, illetve a Nemzeti Csapvizet lehet használni, már akinek telik rá. A többieknek jogukban áll tavasztól őszig esővizet, télen havat gyűjteni az erre a célra rendszeresített, hitelesített gyűjtőedényben, melyet az O&T (Orbán és Tiborc) gyárt és forgalmaz. A hó, valamint esővíz gyűjtés literenként jóval kedvezményesebb, mint a vezetékes víz, a kormány az áfáját is csökkentette 32 százalékra, hogy az alacsonyabb keresetűek is hozzá tudjanak jutni a napi kortyolnivalóhoz. Mióta a Magyar Orbánság csatlakozott Putyinisztánhoz, egycsapásra megszűntek az országot fenyegető bajok és gondok. A csatlakozás óta hetvenöt atomerőmű épült fel csak a Felcsút-Lovasberény tengelyen, nőtt a közbiztonság, az ellenséget gyakorlatilag jobb belátásra térítette a kormány a munka- és átnevelőtáborokban, folyamatosan emelkednek a bérek. Mióta a fizetés 100 százalékát be kell fizetni a kincstárba, azóta ezzel sincs gond. Cserében az állam ingyen étkezést és ötévente új váltás ruhát biztosít minden polgárának. Az olimpiai belépő állampolgári jogon jár mindenkinek, a 20 éve folyamatosan tartó Magyar Olimpiai Játékok rengeteg érdeklődőt vonz az év minden napján. A Nemzeti Büszkeség Órájában a Nemzeti Tévében mindig felolvassák, aznap mennyi aranyérmet nyertek a magyar sportolók. Jó itt élni! – sóhajtott fel a Keményen Dolgozó Kisember. Gondosan visszacsúsztatta a fotót a tárcába, háromszor meghajolt Orbán Viktor és Kövér László lovasszobor-csoportja előtt és ruganyos léptekkel megindult a Szép Jövő Sugárút irányába."
Gazella
Ezeknek teljesen elment az eszük unalmukban. Putin papagájai..
Uriel
Ezt a szopottgombóc fejű köcsögöt!
Orosz propagandát tolnak fideszes qrmánytagok a parlamentben?
Remélem az ellenzék folyamatosan gyűjti az anyagot és tájékoztatja erről az EU illetékeseit.
Nem szabad hinni Európa és az európaiság elárulójának, Orbán pávatáncának és a legújabb felhúzós játékának, a fidesznyik Novák színészkedésének!
Eladott Ország
"A gonosz Brüsszel és a brezsnyevista Európai Unió mellett a sorosista, bidenista Amerika is fenekedik azért, hogy a demokratikusan megválasztott nemzetikeresztény kormányt lecserélje a saját helytartóira. (Mert ez így megy, ja. Csak akkor nem értem, hogy eddig mi a fenére vártak.) Szerintem ebbe az összeesküvés-elméleti pszichózisba illeszkedik az, amit az Orbán mellé politikai igazgatónak kinevezett másik Orbán (a Balázs nevű miniszterelnökségi államtitkár) Washingtonból hazaüzent az MTI-vel. Ahol azért tartózkodott amerikai idő szerint péntek este, mert A magyar stratégiai gondolkodás egyszeregye című könyvének bemutatóját tartották éppen, amely a héten jelent meg angol fordításban."
Egy reggel majd arra ébredünk, hogy ez az idióta az éjjel megszavaztatta, hogy hadüzenetet küldjünk nekik. Soros, a kormány, a liberális és demokrata újságok miatt. De jót fogok röhögni. Már igazán kézbe vehetné egy orvos és ha nem sikerül meggyógyítani, akkor legalább szedálják le minden nap. Már nem elég neki az Unió bajszát rángatni, már az USA-ét is cibálgatja.
Pági
Egymást licitálják túl, hogy ki tud nagyobb baromságot mondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.