Tényleg olyan jó lenne már örülni valaminek ebben az országban! Például annak lehetne, hogy a rettenetesen rossz mutatóink, ami a nők politikai szerepvállalását illeti (14,4 % a nők aránya a jelenlegi parlamentben, soha nem volt még az országnak női miniszterelnöke stb.), most egy női köztársasági elnökkel legalább valamennyire javulnak - kezdte közösségi oldala bejegyzését Perintfalvi Rita katolikus teológus, hittanár, kulturális és szociális menedzser.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
"Novák Katalin a legbigottabb és legósdibb nőellenes ideológiát képviseli. Azt mondta, hogy a nők a férfiakkal ne versenyezzenek, elégedjenek meg a konyhával és csak szüljenek, fogadják el, hogy ugyanazért a munkáért kevesebbet keresnek. Miközben ő maga egy női vezető, sőt karrierista, aki hatalmas fizetést kap. De a többi nő elégedjen meg házimunkával és fele annyi fizetéssel, mint a férfiak. Novák a maga nemében éppen olyan képmutató, mint az ereszen közeledő kultúrharcos Szájer.

Ez az ideológia pedig maga a családellenesség, mert ez a gyökere a családon belüli elnyomásnak és bántalmazásnak. Novák a családellenesség élő szóbra. Mindent elmond Novákról, hogy a vele szembeni jogos kritikákra úgy reagál, hogy a „baloldali politikusok nem tisztelik a nőket”.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.