A hétvégén adta hírül a Demokratikus Koalíció, hogy Kálmán Olga lesz  a párt parlamenti frakciójának új szóvivője.

Kálmán Olga: "Mi ezt a kormányt nemcsak törvénytelennek, hanem végtelenül erkölcstelennek is tartjuk."

Fotó: Facebook

Arról, hogy ebben a pozíciójában milyen témákra helyezi majd a hangsúlyt, a Blikk.hu-nak adott interjújában beszélt az egykori újságíró. 

— Mi ezt a kormányt nemcsak törvénytelennek, hanem végtelenül erkölcstelennek is tartjuk. Ennek a rendszernek két alappillére a közintézmények elfoglalása, a nyilvánosság manipulálása. A DK frakciója mindent elkövet majd annak érdekében, hogy folyamatosan szembesítse ezzel a kormányt, és folyamatosan elmondja az embereknek a valóságot, az igazságot. Tőlem, azt hiszem, megszokta a közvélemény, hogy nem szeretem a mellébeszélést, a sumákolást. Nos, szóvivőként sem képviselek majd mást.

- mondta.

A párton belüli kommunikációjának irányáról a frakcióval együttesen dönt majd. 

Forrás: Blikk.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
természetesen a 133 fideszes meg azt csinál amit akar, a geczi szabadjára engedte mindüket, csak azért mond és csinálja mindig ugyanazt mint a főnöke, mert ők maguktól is ezt tennék.
..Beszarok amikor a húgyagyu fideszgyökér mindenféle baromságot hazudik az ellenzékre, miközben a saját fideszcsürhéje ezerszer jobban és nagyobb mértékben elköveti azt amit kifogásol.
Miért ilyen segghülyék a fideszesek?
Ja mert fideszesek.
Ma már sokkal nagyobb szégyen fideszesnek lenni mint komcsinak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Na most olgica te egy törvénytelen kormány parlamenti padsorába beültél? Képes voltál beülni?? mennyiért is te nyalógép! nem szégyelled azt a rohadt mocskos pofádat, te büdös kurva aki a gyurcsányék seggét nyalod naponta fényesre! Aki a moslék nőt erőszakoló bandatagodat akarod magadnak kihalászni irigyled a faszmarkolászást!? Képtelen vagy nő lenni hülye csíra vagy ! A saját nő társadat alázod?? Semmibe veszed,??? nőnek sem tartod??? moslék!
ómió
Ma, ne má'! A "reggel, éjjel meg este" hazudozó csapat "nem politizáló erkölcsi totemoszlopa" is törvénytelennek hazudja a kormányt?!
bence
@sgl: ! Arról már nem is beszélve , hogy az összes bukott komcsi a fideszben található !
Cucika
Igaza van Kálmám Olgának. Egy etikátlan kampányban nyert a fidesz. Más nem volt a programjuk, mint hazudozás, lejáratás és ezt az adófizetők pénzén tették reklámba hirekben, plakátokon.Bizonyította ismét önmagát a fidesz, hogy semmi más nem érdekli csak a hatalom.
Sámannus
@Cucika: inkább mocskolódással nyert.Kár hogy az emberek ezt egy az egyben megkajolták. Magam is tapasztalom,hogy milyen mélyen beivódik ez az emberekbe nem lehet kizökkenteni semmivel őket. Mintha szájzárat kaptak volna úgy rácuppantak erre a cumira. Az állítások abszurdak és ép ésszel elfogadhatatlan,. Ezt csak hatalmas tragédiát követően fog változni.Be fog következni az hétszentség. A közmédia aljas módon folyamatosan napirenden tartja a szükséges dezinformációt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.