A Direkt36 hosszú írásban részletezi, mi vezetett az ellenzék totális választási vereségéhez. Ahogy a kampányban, úgy itt is Márki-Zay Péter van a középpontban. Másfél hónap kutatómunkájának eredményeként terjedelmes cikket közölt a Direkt36, melynek szerzői arra keresték a választ, hogy egészen pontosan milyen események vezettek odáig, hogy április 3-án a Fidesz soha nem látott győzelmet arasson a választásokon, az ellenzéki összefogás pedig gyakorlatilag megsemmisüljön. A szerzők közel harminc emberrel interjúztak, akik így vagy úgy, de a tűz közelében voltak a kampány során.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Amíg a Feri bármilyen formában jelen van az ellenzék tájékán, a jelen eredmény biztosított!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 11:30
Bélám már te sem bontod ki az igazság minden nézetét.Mutyizol,na hát.
Akkor nézzük a kiemelésed teljes leíratát.
"A miniszterelnök-jelölt önjáróvá vált
A források szerint januárra már világos volt, hogy az ellenzék bajban van, nem is a támogatottság, inkább a kampány miatt, ezért a pártok képviselői az év első napjaiban összejöttek, hogy megvitassák az előttük tornyosuló problémákat. Karácsony Gergely kezdett el arról beszélni, hogy rossz irányba mennek a dolgok, erre az egyik résztvevő szerint Gyurcsány Ferenc a következőképp reagált:
Baszd meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert, ez a te felelősséged.+
dr. prédikátor
IGAZA VAN GYURCSÁNYNAK!!! A KARIGECI HOZTA A FITYMASZ TÉGLÁJÁT MZP SZEMÉLYÉBEN!!! MIND A KETTŐ MEGOSZTÓ GECI!!!
csak úgy....
@KisTehen: kicsit másról is!- azt tudtad,hogy csak a nagyon hülyék hisznek föltételek nélkül a kedvenc és imádott politikusaiknak! :)
namihami
Nem szeretném, ha ezt bárki kérkedésnek venné!!!
DE kb 1 évvel ezelőtt vettem a bátorságot és leírtam (talán van, aki emlékszik rá), hogy ez a M-ZP semmi másra nem kellett ebben a választásban, mint az ellenzék bomlasztására. Már akkor azt írtam, hogy ""orbántégla"", akit a Vezér---még időben és nagy csinnadrattával---akkor és azért helyezett el, hogy a többieket egymás ellen uszítsa. ÉS LŐN...
Az pedig külön gyanús volt, hogy a harmadik(!!!) helyen megnyert előválasztás után rögvest olyan helyzetbe hoz/at/ta a Karácsonyt (ő se egy politikai és szakmai lumen), hogy az azonnal, második helyről, lépett vissza és pont a javára. Hiszem, hogy az orbáni titkosszolgálatok súgtak nekik.
Ehhez már csak az orosz hackerek és a Mészi által időben bevásárolt szavazóprogram kellett. Nem állítom, hogy az ellenzék nyert volna, sőőőőt, de abban biztos vagyok, hogy 2/3 messze nem lett volna meg. Ez pedig az új mutyik mellett a régiek lepapírozásához kellett. És talán ez volt a fontosabb...
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:23
"a feri mindig is bohóc volt"
Te meg egy buta ,hülye gyerekek halálán viccelődő fidernyák csicska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.