A Direkt36 hosszú írásban részletezi, mi vezetett az ellenzék totális választási vereségéhez. Ahogy a kampányban, úgy itt is Márki-Zay Péter van a középpontban. Másfél hónap kutatómunkájának eredményeként terjedelmes cikket közölt a Direkt36, melynek szerzői arra keresték a választ, hogy egészen pontosan milyen események vezettek odáig, hogy április 3-án a Fidesz soha nem látott győzelmet arasson a választásokon, az ellenzéki összefogás pedig gyakorlatilag megsemmisüljön. A szerzők közel harminc emberrel interjúztak, akik így vagy úgy, de a tűz közelében voltak a kampány során.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Amíg a Feri bármilyen formában jelen van az ellenzék tájékán, a jelen eredmény biztosított!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A Feri mindig is összefogás párti volt...
csak úgy....
@Béla333: a feri mindíg is szeretett szerepelni...
Kapanyél
Amíg a Feri bármilyen formában jelen van az ellenzék tájékán, a jelen eredmény biztosított!
Béla333
Milyen békés kis mutyi társaság volt, amibe aztán MZP belerondított azzal, hogy képes volt megnyerni az előválasztást.
Olvashatóan ezért sok ellendrukkert szerzett az ellenzéki vezetők soraiban is...
Béla333
Az ellenzék vezetői úgy gondolták, hogy ezzel az előválasztással, a szavazókat okosan terelgetve, majd jól kisakkozzák, hogy az minden pártnak megfelelő legyen. Marhára elszámították magukat, amikor azok az átkozott "civilek" kihozták miniszterelnök jelöltnek a MZP-t.
Ők úgy gondolták, elég csak bedobni a fürdőgatyát a medencébe és a vízilabda meccs már meg is van nyerve.
Nem mondom, hogy MZP nem követett el hibákat, de így utólag látva bőven volt a maffia leváltásának ellendrukkere az ellenzéki vezetők között is.
Kapanyél
@Horizont: A Gyurcsány karaktergyilkossága annyira jól sikerült a FIDESZ részéről, ha a vizet borrá változtatná, miközben átsétálná a Balatont a tó felszínén, akkor se szavazna rá az ország fele.
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 11:30
Bélám már te sem bontod ki az igazság minden nézetét.Mutyizol,na hát.
Akkor nézzük a kiemelésed teljes leíratát.
"A miniszterelnök-jelölt önjáróvá vált
A források szerint januárra már világos volt, hogy az ellenzék bajban van, nem is a támogatottság, inkább a kampány miatt, ezért a pártok képviselői az év első napjaiban összejöttek, hogy megvitassák az előttük tornyosuló problémákat. Karácsony Gergely kezdett el arról beszélni, hogy rossz irányba mennek a dolgok, erre az egyik résztvevő szerint Gyurcsány Ferenc a következőképp reagált:
Baszd meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert, ez a te felelősséged.+
dr. prédikátor
IGAZA VAN GYURCSÁNYNAK!!! A KARIGECI HOZTA A FITYMASZ TÉGLÁJÁT MZP SZEMÉLYÉBEN!!! MIND A KETTŐ MEGOSZTÓ GECI!!!
csak úgy....
@KisTehen: kicsit másról is!- azt tudtad,hogy csak a nagyon hülyék hisznek föltételek nélkül a kedvenc és imádott politikusaiknak! :)
namihami
Nem szeretném, ha ezt bárki kérkedésnek venné!!!
DE kb 1 évvel ezelőtt vettem a bátorságot és leírtam (talán van, aki emlékszik rá), hogy ez a M-ZP semmi másra nem kellett ebben a választásban, mint az ellenzék bomlasztására. Már akkor azt írtam, hogy ""orbántégla"", akit a Vezér---még időben és nagy csinnadrattával---akkor és azért helyezett el, hogy a többieket egymás ellen uszítsa. ÉS LŐN...
Az pedig külön gyanús volt, hogy a harmadik(!!!) helyen megnyert előválasztás után rögvest olyan helyzetbe hoz/at/ta a Karácsonyt (ő se egy politikai és szakmai lumen), hogy az azonnal, második helyről, lépett vissza és pont a javára. Hiszem, hogy az orbáni titkosszolgálatok súgtak nekik.
Ehhez már csak az orosz hackerek és a Mészi által időben bevásárolt szavazóprogram kellett. Nem állítom, hogy az ellenzék nyert volna, sőőőőt, de abban biztos vagyok, hogy 2/3 messze nem lett volna meg. Ez pedig az új mutyik mellett a régiek lepapírozásához kellett. És talán ez volt a fontosabb...
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:23
"a feri mindig is bohóc volt"
Te meg egy buta ,hülye gyerekek halálán viccelődő fidernyák csicska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.