Elképesztő embertelenség. 

Nem jogerősen két év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte és három évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától a Tatabányai Járásbíróság azt a férfit, aki 2022. március 23-án késő este egy tatabányai dohánybolt előtt szidott, megütött és megrugdosott egy, a háború elől Ukrajnából Magyarországra menekült férfit, miután hallotta, hogy az ukránul beszél egy barátjával telefonon, írja közleményében a Tatabányai Törvényszék.

"Ukrán vagy?!" – kérdezte, majd arccsonttörésig rugdosta a menekült férfit egy tatabányai szörnyeteg

A kép illusztráció – Pixabay.com

Előbb kérdőre vonta, hogy hozzá és a vele lévő társához szólt-e. Erre a férfi nemmel válaszolt, mire a támadója megkérdezte, hogy

„ukrán vagy?!”.

Miután igennel felelt, a férfi az ukrán nemzetiséghez való tartozása miatt folyamatosan szidalmazni és bántalmazni kezdte őt. Akkor sem hagyta ezt abba, amikor a dohányboltban lévők számon kérték, sőt, egy odasiető, az ukrán férfinak segítséget nyújtó vásárlót is megfenyegetett.

Az ukrán férfi nyolc napon belül és azon túl gyógyuló sérülést is szenvedett: jobb oldali arcüregcsontja eltört.

A Tatabányai Járásbíróság a támadót közösség tagja elleni erőszakért és testi sértésért ítélte el, de az ítélet nem jogerős, mivel a férfi és a védője fellebbezést jelentett be.

Forrás: Telex.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Van egy ukrán ember, aki menekül a háború elől, amit hazája ellen indított Oroszország. Menekül, mert ki akar maradni belőle, félti az életét. Nem bánt senkit.
Erre a magyar barom megveri, mert ukrán :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Csak nem az Ukrán Frontról őríz rossz emlékeket?
kereső
@ómió: Kilencven évesen! Jó erőben lehet a papus, ha álkapcsot tör.NER hülye.
Nyírfa
Az orbáni mentalitás fertőz mint a pestis. De ez azt is jelenti, hogy a magyarok nagy részének nincsen erkölcsi immunrendszere.
ómió
@kereső: Neked csak személyes emlékeid léteznek? Családiak "efftársiasan kizárva"?
Németh István
Na elmondom nektek,hogy az erőszakosan ide tolakodó uránokat akik ráadásul a kapott segélycsomagokat is eldobálják, bontatlanul, azokban pedig kiváló ételek vannak AZTÁN elkezdenek tüntetni és elégedetlenkedni! Ráadásul hadköteles férfi korban vannak azokat nagyon utálni kiírtani kell! Itt nincs és nem lehet empátia! egyrészt A HÁBORÚS ALJASSÁGAIK MIATT II. UKRÁN FRONT tisztességesen tönkretette a hazánkat és kefélték halálra a nőket és vitték a gulágokra a férfiakat! Most, hogy segítjük őket még követelődznek! Hát takarodjanak a követségeikkel a kurva anyjukba! tetszenek érteni!? A mai napig életveszélyesek a földmunkák bárhol és alapvetően miattuk! Takarodjanak a bús picsába! hajrá Putyin hajrá a semleges Magyarország!
Havanagi
@Emmersson71: Ebben az a gyászos,hogy ezek a szellemi toprongyok határozták meg a mi sorsunkat is újabb 4 évre.Ezeket gyámság alá kellene helyezni,mert nincs meg az a képességük sem,hogy saját magukról gondoskodjanak.Gyám kell mindegyik mellé.Ezt a gyámot jelenti számunkra Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.