A Miniszterelnökség megerősítette az RTL-nek az információt. 

Apa, kezdődik! Lázár Jánoshoz kerülnek a budapesti építési és fejlesztési ügyek

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Budapest Fejlesztési Központ és a Fürjes Balázs által vezetett fővárosi fejlesztésekért felelős államtitkárság több 1000 milliárd forintos budapesti fejlesztési terveit eddig a Miniszterelnökség felügyelte, de a Telex szerint Fürjes már bejelentette a Budapest Fejlesztési Központ vezetőinek, hogy Lázár veszi át a területet.

Mindezt a Miniszterelnökség az rtl.hu-nak erősítette meg. 

Forrás: rtl.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tothjani
Ebben az az érdekes hogy Lázárnál kampánytéma volt hogy az elmúlt 4 év csak Budapestről szólt és ott voltak fejlesztések, amit mindenképpen meg kell állitani mert most a vidék jön.
fergeteg
Egy komoly ember Budapestért. Na neeeem !
Vidék az első.
CsipkeRózsa
Ezen a poszton eddig sem lehetett önálló Karácsony Gergely, Fürjes szemétkedett. Most csak személycsere volt. Miért öröm valakiknek, hogy egy főpolgármesterrel kibszúrnak? Legjobb öröm a káröröm?
Nessy
@Shikari: Nem! A főváros fog szívni! A karmelita csoda erkélyéról lehet mutogatni a fővárost, mert onnan nem látszik, ahogy kormány "támogatással" tönkreteszik! Most már csak idő kérdése, hogy Debrecen legyen a főváros! Majd építenek Orbánnak egy karmelita replikát! Sőt egy egész Várat!
Nessy
@Shikari: Tarlós sem volt piskóta! Sok évtizede már Óbudán él és mindig olyan helyen volt a nejével együtt, ahol volt mit "keresni". IKV, lakás megvásárlási lehetőség bonyolítása, polgármester. Nem vettem volna tőle használt autót!
Nessy
@Shikari: A hármas metró kocsik orosz cég általi "felújítása" nagyszerű dolog volt részéről! Nyáron 2 in 1 járat! Metró és szauna egyben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.