Az RTL-nek nyilatkozó szülők szerint volt, akinek a hajába is belevágott az egykor több mint 200-szoros edzőnő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Hogy a francba van egy ilyen buta embernek tanári diplomája??? A körömrágás mentális probléma és ezt sem tudja, így tanít gyerekeket???
Peller Anikó
@magyar1: Kérdés, hogy leszoktak-e a körömrágásról ennek a rettenetes kezelésnek a hatására. Mert ha igen, akkor ezt kellett tenni. Még jó ha nem haltak bele a gyerekek az ecetes ujjuk miatt.

Hajat vágni meg érzéstelenítés nélkül? Ez már aztán tényleg mindennek a teteje.
Csizmás Kond
Legelőször is ez a fajta mindenhezértéses gyakorlatot a genderdemokrácia hozta, hogy valaki aki érmes sportoló az már edző is, tanító is oktató is nevelő is lehet. Az edzőség főleg a gyerekekkel való foglalkozás már pedagogiai képzést igényel, viszont aki életében csak az éremért hajtott az már kivetkőzte magából a törvényesség alapszabályait, tehát annak csak kiöregedési időtöltés a nyugdíjazásáig folytatott foglalkozás, és arra nevel, hogy hogyan lehet a sikerért büntetőmentesen meglenni.
magyar1
@Peller Anikó: Gyere majd én levágom a te hajad, mitszólsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.