Feldarabolják az Orbán-kormány fővárosi projektjeit megvalósító, csaknem 300 főssé duzzasztott céget, a Horváth utcai központban teljes a káosz – értesült a Népszava. Teljesen átszervezi budapesti „árnyék városvezetését” a kormányzat. A Telex korábban azt írta, hogy Fürjes államtitkársága a BFK-val együtt átkerül Lázár János új tárcájához. A Miniszterelnökség kedden az rtl.hu-nak annyit erősített meg: a BFK-hoz tartozó építési és fejlesztési ügyek Lázár minisztériumához tartoznak majd. A Népszava most azt tudta meg: jelenlegi formájában és vezetésével megszűnik a Budapest Fejlesztési Központ (BFK). Ez a cég volt felelős eddig a kormányzat, hivatalosan a Fürjes Balázs vezette Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárság projektjeinek megvalósításáért.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ehhez képest a bermudai csak egy alsógatya

Nem csak a fővárosra veszélyes a Dávidka. Lézer-jankó & Palkovics édeshármas

A népszava.hu „Megszűnik a Budapest Fejlesztési Központ, jön Lázár János, aki a fővárosnak semmi jót nem ígér” címmel elmélkedik az új kormányzati struktúra egy egyáltalán nem új területének sorsáról. Akár nevezhetnénk helytartótanácsnak vagy valamiféle kápónak, Orbán zsigeri Budapest gyűlöletének megtestesülései.
Igen van abban valami jellemző, hogy a főváros megrendszabályozását épp Lázár-ra bízzák. S bár látszólag még a derék nem-rokon rokony még nem döntött, de az isten irgalmazzon nekünk, ha ők ketten Lázárral összefogva rárontanak a fővárosra! =))
Pálinkás Pál
előbb - utóbb polgárháború lesz,...bár becsicskult a magyar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.