Svédország és Finnország tagfelvétele közvetve, de növeli Magyarország biztonságát - mondta a honvédelmi miniszter-jelölt, Szalay-Bobrovniczky Kristóf a honvédelmi és rendészeti bizottsági meghallgatásán, amelyen megkérdezték tőle, hogy a hadiipari megrendelőt vagy a beszállítót tisztelhetik benne. Arról is beszélt, hogy katona családból származik és már a mohácsi vésznél harcoltak ősei. A jelölt átalakítaná a magyar tartalékos képzést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Na ez az ürge menjen az őt kinevező akárkinek a kurva anyjába! ÉS álljon a mocskos agresszor usa-soros-biden eu érdekszövetség rendelkezésére, de a Magyar hazát ne vigye bele a moslék agresszorok körébe! Ez a szar seggfej lesz bármilyen megbízott??? Hát lehányom a frissen választott kormányt is ha ez lesz! A moslék államelnök elkötelezettségről beszél (NEM VAGYUNK semlegesek??) ez meg az ukrán gyilkosokat támogatja!? Nem vagyunk semmiféle politikailag elkötelezett ország! Ha nem ezt képviseli az Orbán VIktor akkor ő is szarja össze magát! Gazdasági közösségben együttműködő nemzet vagyunk, semlegesek az akár egyes országok közötti, vagy éppen a belső ügyeik rendezése dolgában! Ha bajban vannak a polgáraik viszont nem vagyunk közömbösek >> segítünk! Ha ez nem így működik nálunk, akkor nagy baj lesz a közeljövőben, mert akkor meg vagyunk vezetve! De ez esetben bassza szájba az édes anyját az ország vezetése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.