Rogán Antal a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szerdai meghallgatásán azt mondta, világos elvárásokat fogalmaz meg a minisztériumokhoz tartozó polgári titkosszolgálatok felé: Határozottan elvárják, hogy azonosítsák be és lépjenek fel a „háborús propaganda” ellen. Ide sorolta azokat is, akik azt akarják, hogy „a magyar emberek fizessék meg a háború árát”.

Rogán nem rejtette véka alá, kiknek a megfigyelését várja el a titkosszolgálatoktól

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén, a Parlamentben 2021. november 29-én. A miniszterelnök kabinetfőnöke a harmadik oltás felvételének fontosságát hangsúlyozta, egyben azt is bejelentette, hogy több oltási akcióhetet is szerveznek a közeljövőben. MTI/Kovács Tamás

Erősíteni fognak az energiabiztonsági vonalon, itt új szakembereket is bevonnak a TIBEK-ből létrejövő Nemzeti Információs Központba. Beszél arról, hogy a háború utáni időszakra is fel kell készülni, mert sok fegyver került is és idegen harcosok mozognak mindkét oldalon – írja a 444.hu

Rogán minisztériuma a titkosszolgálatokon túl más feladatkörökkel is bővült, mostantól a Miniszterelnöki Kabinetiroda lesz miniszterelnök kizárólagos szervezete.

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

Forrás: 444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez igen ködös megfogalmazás, gumi jogszabályokat sejtet, így aggodalonmra ad okot: ki, mi fér bele a megfigyelésbe és a nagy, megrendelt leleplezésekbe:

" Ne engedjék, hogy bármilyen provokációval az országot belekeverjék a háborúba”.Rogán ide sorolta azokat a törekvéseket is, amik „bármilyen információval vagy propagandával azt a hazug látszatot keltsék, hogy egyébként olyan politikát kell folytatnunk, aminek a végén a magyar emberek fizetik meg a háború árát”. A miniszter elvárja, hogy „az ezzel kapcsolatos propagandát is tárják fel, mondják meg nyíltan ki csinálja, miért csinál ilyet”. "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 15:29
Valami olyasmiről szónokolt a doktorminiszterelnökúr, hogy nehéz idők jönnek, egyszerre kell lépni. Vagy valami ilyesmi, és még nem vonták vissza az egy a tábor, egy a zászló kezdetű erőteljesen háborús hangulatú igehirdetést sem.
namihami
És azt, hogy a Tonió által jelzett csoportokba kik tartoznak, azt a Fidesz legfelsőbb körének van és lesz joga és feladata eldönteni.
kereső
Akkor lehet kezdeni a kormány jelenlegi tagjain, folytatni az mnb vezetőin. Mert a 25%-os élelmiszzer fogyasztói árindex, a 390Ft-os euro árfolyam minden nyűgét, baját az "emberek"fizetik meg- a jelzettek meg semmit nem tesznek, hogy ne igy legyen.

Ami meg a propagandát illeti- M1, mihazánk-és minden közszolgálti médium. A médiahatóság, mert a RT adása a mai napig fut a csatornakinálatban, hiába tiltotta be az Eu. Folytassam rogán???
ómió
Csak nem a nemzetellenesekét?! Hát, ez, biz', nem efftársi!
Nyírfa
Csak, hogy ne legyenek kétségeink a fidesz titkosszolgálati terveiről, Kocsis Máté, a náci karlendítős frakcióvezető mihez tartás végett elmondta:

444.hu/2022/05/18/kocsis-mate-kulon-felhivta-az-uj-titkosszolgalati-miniszter-figyelmet-azokra-a-civil-szervezetekre-es-mediafeluletekre-amikrol-meg-kell-vedeni-a-szuverenitast

Én meg arra hívom fel a figyelmet, hogy Fehéroroszországban már halálbüntetéssel sújthatják a rendszert kritizáló engedetleneket. Azt hiszem, nálunk kizárólag az EU-tagság e fegyelmező eszköz bevezetésének az akadálya, mert igény, az lenne rá. Jelzem, a bumeráng piszok nagyot tud ütni: azon, aki elhajítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.