A Vállalkozásfejlesztési Bizottság előtt beszélt Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszterjelölt szerda délután. Bemutatkozásában összefoglalta, milyen szempontok mentén fog működni a minisztériuma és milyen feladatai lesznek az új tárcának, de hatalmas égés lett a vége.

Orbánék innovációs miniszterén röhög az egész internet – egy prezentációt sem tudott összerakni
Csák János kulturális és innovációs miniszterjelölt meghallgatása az Országgyűlés vállalkozásfejlesztési bizottság ülésén az Országházban 2022. május 18-án. MTI/Balogh Zoltán

Sebők Éva, a Momentum parlamenti képviselője szerint Csák János mai meghallgatásán értelmezhetetlen és helyesírási hibáktól hemzsegő Power Point prezentációt mutatott be.

A prezentáció elég erősen a ‘90-es évek végi stílusjegyeket hordozza, emellett pedig a nyelvhelyesség, a szavak megfelelő elválasztása sem volt az erőssége a készítőnek

- értékelte Facebook bejegyzésében a bemutatót a képviselő.

Sebők Éva úgy látja, ha a leendő miniszter mai teljesítményéből indulunk ki, akkor elég szomorú képet fest Magyarország fejlődése a következő évekre.

Mert nem kell tudnia mindenkinek a XXI. század technológiáit csípőből tökéletesen használnia, de egy innovációs minisztertől az lenne a minimum, hogy legalább a csapatába olyanokat vesz fel, akik számára a mai digitális eszközök megfelelő szintű használata nem okoz problémát

- indokolta véleményét a politikus aki hozzátette, hogy tekintettel arra, hogy a Fidesz már eldöntötte, hogy ő lesz a miniszter, így a Momentum ezúton szeretne neki felajánlani egy ingyenes Power Point- és Prezi-továbbképzést, mert ez már nekik ciki.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: Szellemi képességeit tekintve mindenképp! Lesz itt kérem olyan innováció, hogy arról kódulunk! Arról meg szó sem lehet, hogy a munkatárs értelmesebb legyen, mint a főnök!
Nyírfa
Jó. De van kackiás bajsza. Az nem elég? És, ha Csák Máté rokona? Akkor őshonos! Na, ugye!
Emmersson71
Miért, Pintér is megmondta, nem fog műteni! Végül is, egy miniszter miért értsen ahhoz, amit hozzárendeltek?
Majd Csák Jánosnak kinyomtatják a Prosti Srácok híreit, arra van a titkárnő!
tudode
Ahhoz képest, hogy középszinten alapból elvárás a jogi, államigazgatási- , és a vállalt feladathoz tartozó dipLOma!
.
Volt idő amikor őfélesége a Modern városok programmal járta kanosSZÁJÁT, osztotta közLÓvéból a kegyeit, úgy hogy

---- Orbán már nem az innovációban látja a jövőt
444.hu/2016/04/26/orban-mar-nem-az-innovacioban-latja-a-jovot
.
„”””A. miniszterelnök a Modern városok program békéscsabai állomásán, elmondta, hogy Békéscsabát nem úgy tartják számon az országban, mint egy megsegítésre váró várost, hanem mint egy kiaknázatlan lehetőségekkel teli várost. Elmondta, munkát hozott a békési megyeszékhelyre, hogy az kormányzati segítséggel kiaknázhassa lehetőségeit.Orbán Viktor és Szarvas Péter - Fotó: MTI/Lehoczky Péter A tervek szerint a következő önkormányzati választásig biztosan megépül az M44-es gyorsforgalmi út, de lehet, hogy már a következő parlamenti választásig is kész lesz. A jövő évi költségvetésben szerepel az első, 70 kilométeres szakaszra a forrás. Közölte: Kijelentette, hogy az M44-est „az utolsó petákig” magyar költségvetési pénzből finanszírozzák, nemzetközi forrást nem tudnak bevonni hozzá.””” (…)
----------------------
.
A kenyere javát már megette. elveit "is" úgy váltogatja, mint a gatyáját
.
---- Beleszédültünk, amikor végignéztük, hányszor váltott irányt Orbán
www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y&t=12s
-----------------------
.
Az óta ki tudja HÁNYszor lapozott, és ma már
.
---- Orbán Viktor az EU-s szélsőjobb vezetője akar lenni, de homofóbiával nem fog menni
hvg.hu/itthon/20210702_Orban_europai_jobboldal_homofobia
--------------------
.
Magyarország meseország amiatt, "is"mert nem a tudás, hanem a pofakerate a menő, a pornép számára a "hadicseleik" szürkeállomány karbantartására való a vezérkar legtöbbbj akkor, amikor a tehnikai fejlődés már földön, vizen, levegőben, a fejünk felett háború zajlik
.
----- Húzós podcast / Zábori Balázs űrmérnök - „Űrháború zajlik a fejünk felett”...
nezelodo
Nem is kell értenie a mai informatikához, bár már az abc ismerete és az írás olvasás képességhez hasonlatos követelmény az elsajátítása. Sebaj, majd özönlenek haza a külföldön dolgozó a témában erős szakemberek a "gyere haza fiatal programban", vagy az idehaza, a nyugati cégeknek dolgozó szoftverfejlesztők tömegesen jelentkeznek a kormánynál munkára. Szeplő a rendszer orcáján, hogy ismerek olyan szakembert, akinek a cégét a mi zsenink megvásárolta, és fél évig nem kapta meg a fizetését. Böcsületére váljon a Lölönek, utólag azért kifizette.
kissé felnőttem
és megválasztották mert nekik olyan nem kell ám aki szakember, elég ha hótt köd csak legyen fidöszes
tudode
@tudode: .
Bocs!
.
Ismét elfogyottt a karakter! Pótolom!
.
Szinte minden szinten
.
----- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban.
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
--------------------
.
Sőt:
.
----- .„Nem előre, hanem hátrafelé haladunk”: Csaba László közgazdász a magyar gazdaságról - Élet a NER-ben 4. rész
www.szabadeuropa.hu/a/nem-elore-hanem-hatrafele-haladunk-csaba-laszlo-kozgazdasz-a-magyar-gazdasagrol-elet-a-ner-ben-4-resz/31235872.html
-----------------
.
--- Húzós podcast / Zábori Balázs űrmérnök - „Űrháború zajlik a fejünk felett”
www.youtube.com/watch?v=MyRL3CIPIFY&t=436s
-------------
.
Tanulj tinó ökör lesz beLŐletek!
namihami
Majd belejön! Majd...-mint a többi!
Pontosan úgy...
justhpeter
Miután minden minisztérium több száz munkatárssal rendelkezik, bízom benne, hogy annak nagy része írni, olvasni tud és talán néhányan már láttak PowerPointtal készült prezentációt.
nezelodo
Remélem nem az volt azért a kiválasztási szempont, hogy milyen ügyesen tunkolja a pörköltszaftot, és tud-e disznó körömből pálinkát inni?
ómió
Helyesebb lenne, efftársnő, ha a "nyócév" országrontásotokból "indulnál ki"!
szép új világ
Hazudozni, Sorosozni és Gyurcsányozni tud. Az, hogy minden máshoz tök hülye - kit érdekel? Legalább nem lóg ki a sorból.
Uriel
@ómió: A hozzászólásaidnak annyi értelme van, mint szobabiciklin a visszapillantó tükörnek, seggfej!
Uriel
@KisTehen: Te orbánista geci troll, te meg baszd szájba a kurba anyád!
nemsemmi2
@ómió:
Az az országrontás meg sem közelítette a mostani 12 évet.
Nem tudom fel tudod-e fogni, hogy a 8000 milliárd adósságnövekedés és a 21000 milliárd adósságnövekedés között mekkora a különbség? Az utóbbit Orbán hozta össze a 12 év sikeres kormányzással. És mellé még eltüntetett 3000 milliárd magánnyugdíjat is.
Hát nem semmi ennyi pént eltapsolni. Gratulàlok!!!
ómió
@Uriel: Üdvözöllek, seggfej efftárs! Én ómió vagyok! Nem érted, amit olvasol? Látom, ettől lettél a neobolsevizmus "élharcosa"!
ómió
@nemsemmi2: Látom, a magadfajta "efftársi fenoménoknak" az uniós átlagfejlettség 61%-áról a 76%-ára előrelépni - ahogy ez 12 év alatt megtörtént - "meg se közelíti" az ország bolsevista államcsődbe döntését, de, azért, én mégis inkább az előző mellett maradnék! Még akkor is, ha e 12 év alatt kényszerűen ugyan,de fizetni tudtuk a 2010-es 22000 milliárdos bolsi adóssághegyetek évi 1000-1500 milliárdos kamatos kamatait, ami a mai adósságszintig vezetett! Sőt! Az államnak is visszaadhattuk azt a 3000 milliárdot, amit a nyugdíjkasszájából a bolsi tetübandátok kilopott! Én is gratulolok magunknak!
nemsemmi2
@ómió: Te nem tudtad, hogy orbán a választások előtt 1400 milliárdot vett fel az adakozásra, mert a gazdaság teljesítménye ezt valójában nem tette volma lehetővé?
Áruld már el, mit tettek vissza orbánék, ha egyszer 2010-ben 22000 milliárd volt az államadósság, most meg több mint 42000 milliárd.
Neked vagy valamely ismerősödnek nincs hitele? Tudhatnád, hogy ha fizeted a hiteledet és nem veszel fel másikat akkor a tőketartozás csökken.
Ilyen hülyeségeket ne írjál, hogy attól nőtt az államadósság majdnem a duplájára, mert visszafizették a hiteleket.
Gyurka80
@Maccska: A vadai meg a juhász nem volt katona.
ómió
@nemsemmi2: Az államadósság leginkább nem olyan, mint, amikor magánszemély bankhitelt vesz fel, mert az ütemes visszafizetés ütemesen csökkentené az ország gazdaságfejlesztése lehetőségeit. Ezért az államok túlnyomó többsége inkább megpróbálja azt "kinőni", az adósság GDP-hez mért arányát csökkentve! Ez nálunk is így van. Mindamellett, ha a 22000 milliárdhoz évenként hozzáadod annak 1000-1500 milliárdos kamatos kamatait, plusz némi Paks2 előkészítést, plusz a covid miatti, a költségvetésen túllógó "öcsi-bácsi támogatásokat", máris ott vagy a 42000 milliárdnál! Amit meg "Orbánék visszatettek" (de nem az államadósságcsökkentésbe, hanem a költségvetésbe) az az a 3000 milliárd volt, amit Bokros efftársadék az állami nyugdíjkasszából kiloptak, efftársi magánnyugdíjkasszákba "térítettek", hogy az állam anno még nyugdíjat is csak kölcsönből volt képes fizetni! Ha ilyesmikkel nem vagy tisztában, akkor ne másra hazudd a hülyeségek írását, hanem inkább magad tartózkodjál tőle!
Gyurka80
@ómió: Megkukult nemsemmi2 nekem sem válaszol csak fröcsögi a hülyeségeit!
Sámannus
Annak idején amikor a cég fénykorát élte a legtehetségesebb kutatók eredményeit felhasználva vált világhíressé a TUNGSRAM. Mára ilyen köcsög faszkalapok futnak a pénzzel és meglopják a maradék értelmiséget, ellehetetlenítik az országot. A világháború után az oroszok leszerelték a gyárat, de az Indiába szánt másik gyár egy pincében maradt idehaza, és ebből álltak ismét talpra.
Talán most is ez a "sikeres" orosz segítség akarja a céget eltakarítani a piacról. Talán csak bosszúból, mert az a szégyen érte őket, hogy nem tudták Oroszországban beindítani a gyártást, mert tök süketek voltak hozzá akkor is.
Szerintem a TUNGSRAM-ot ma is meg lehetne menteni csak nem ilyen polyácák képesek erre.
Istenakinincsen
Szakértői kormány:))-helyett jutott nekünk posztfideSSista kurmány.
Istenakinincsen
@Gyurka80 ma, 18:21
Arról is mesélhetnél,hogy te miért nem válaszolsz.Több témában ideröfögtél marhaságokat amikre válaszoltam és értelmes vita helyett inkább eltűntél.Jól bevált FideSS módszer a válasz helyett mellébeszélni és másra terelni a szót.
Ne aggódj nem csak te vagy ilyen ostoba idióta.Psszzz...a többit már tudod!
Yoda69
Szamit? A lenyeg hogy zsebben az 5 millios fizetes.
ómió
@Gyurka80: Ilyen ez az összes bolsi. Csak az aljas hazudozást bírják tolni.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Hülyegyerek nem lógok itt egész nap mint te! Szoktam válaszolni!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Pontosítok:Amire nem tudsz arra nem válaszolsz.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Ne pontosíts , mert alkalmatlan vagy rá!
csipetke
Megint összeszedett orbán egy rakás embert a kormányába,akik semmihez se konyítanak. Ide szakértői kormány kellene,nem üzletemberekből álló siserehad, Csupa alkalmatlan ember. Az előző kormányai is olyan kártékony észlényekből álltak, mint pl kásler. Nem véletlenül van az ország a béka segge alatt,a szegényországok között. Hiába öntötte ide az eu zsákszámra a pénzt, egyszerűen elsz@rták, már azt a részét,amit nem loptak el. Lassan nem lesznek tanárok,és egészségügyi szakdolgozók, mert erre nincs lóvé, de ezzel szemben egész Kárpát-medencében templomokat újítunk fel,vagy építünk újat, stb,stb,stb. Pénzszórás a köbön

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.