A Hit Rádióban fejtette ki a véleményét.

Márki-Zay ellenzéki újságírókat vádol azzal, hogy a Fidesz bérenceiMárki-Zay Péter/Facebook

Márki-Zay Péter, az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje Cs. Király Tamással az ellenzék kommunikációjáról beszélt – az interjút a 168.hu szemlézte. Ennek kapcsán a hódmezővásárhelyi polgármester elmondta, több olyan álellenzéki megmondóember is van, akik többször letámadták őt egyes kijelentései nyomán. Erre a műsorvezető feltette a kérdést:

Kit tart álellenzéki újságírónak?

Mire a politikus ezt válaszolta: „Azokat, akiket a Fidesz fizet, hogy kritizálják az ellenzéket” A műsorvezető ekkor emlékeztetetett, hogy Hont Andrásra, az ATV-n futó Öt című vitaműsor egyik állandó vendégére mondta, aki ezt többször is cáfolta azóta.

Márki-Zay ekkor a műsorvezető szavába vágva kérdezett vissza, hogy „Ki fizeti?” Cs. Király Tamás ekkor arra próbált meg rákérdezni, hogy nem lehet-e, hogy Hont Andrást, mint újságírót az őt foglalkoztató szerkesztőségek fizetik, de Márki-Zay egyre sűrűbben ismételgette, hogy:

Ki fizeti? Ki Fizeti?

A volt miniszterelnök-jelölt ezután arról kérdezgette a műsorvezetőt, hogy tudja-e mely szerkesztőségeknél dolgozik Hont András, majd azok közül az ATV-t és a Spirit FM-et nevezte meg, mint olyat, amelyek a „Fidesz-közeli Németh Sándor” médiabirodalmához tartozik. Amint azt Márki-Zay Péter kifejtette, szerinte szándékosan azért tartanak fenn műsorokat, hogy ott „az ellenzéket kritizálják”.

Ha már itt tartunk, akkor a Hit Rádió is Németh Sándorhoz áll közel

– hívta fel figyelmét ekkor a műsorvezető, hozzátéve, hogy ő sem az Fidesztől kapja a fizetését.

Forrás: 168.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
fideszes cél,hogy a faxit politikailag,erköcsileg örökre meg kell semmisíteni...,
ugyan ezt csinálták juhász péterrel!
kormanyos63
@csak úgy...: Már bocsássál meg, de ezt az idióta barom MZP-t nem kell senkinek sem megsemmisítenie, megtette ezt már saját magával!
MZP mind politikailag, mind emberileg, mind erkölcsileg megbukott, kvázi ő már egy politikai hulla!
Nem is értem, hogy miért folytarja tovább az ámokfutását(a kampányban végig ezt tette, úgy viselkedett mint egy elszabadúlt hajóágyú) aki még a csúfos választási vereség után is védi MZP-t, és kiáll mellette az komplett idióta!
A "messiás" vastagon benne volt minden időkk legsúlyosabb, és legmegalázóbb ellenzéki vereségében!
Most más nyugodtan elhúzhatna a büdös 3.14-csába!
karma1
@simmering73: Mar miota ezt mondom. Csak azt is megjegyeztem, hogy amig orban 33 ev alatt birt idaig sullyedni, a mzp nem szarozna, hanem azonnal nekikezdene a haracsnak. Ahogy latom, a fenenagy templomjaros katolicizmusa a hazugsagtol pl. egyaltalan nem tartja vissza. Erosen megpiszkalnam azt az amerikai (vagy kanadai?) allampolgarsagat is, mert az se lehet neki.
Marpedig a csalast , megtevesztest Magyarorszagon bo"rivel "jutalmazzak" !
terlasz
Ekkora bukta után nem kéne már kussolnia? Igaz, nem a szája sérült...
Macskaszem
Mondjuk Hont Andrásról tényleg nem igazán lehet tudni, hogy melyik oldalon áll.
Persze az lenne az ideális, ha egyik ujságíróról sem lehetne megállapítani, mert a tényekre hagyatkoznának, nem a pártközpont utasítására.
ómió
Maki efftárs már az övéit se ismeri fel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.