Az Országgyűlés elnökétől megkérdezték, hogy a független képviselő mikor teheti le esküjét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@Nessy: Meg a régi házmesterek azért dolgoztak is... Megnézném, amint MorcosBajsz felmossa a Parlament folyosóit...
Nessy
@Qqberci: A lépcsőt ne bízzák rá, mert lentről kezdené a felmosást!
vacsi
Kövérrel nem tudok egyetérteni ebben a dologban, engem pl. nagyon érdekel. Hadházi néhány napja arról beszélt, hogy le kell tegye az esküt ahhoz, hogy a juttatásait megkapja. Mégis, hogy képviseli egy ilyen gazember az őt megválasztó embereket, ha nem akar bejárni az ülésekre, nem csinál semmit, csak piszkoskodik, viszont a pénz (gyanítom, milliók...) kell neki, ezért még az esküt is kajlandó letenni?!
NKF
Nincs eskü, nincs lóvé és kész.
Tele van hócipőm ezzel süket f@sszal!
Macskaszem
@vacsi: Az üléseken mit tudna dolgozni? Elutasításra ítélt törvényjavaslatokat beadogatni, fideszes hazudozást hallgatni, értelmetlen előre eldőlt eredményű szavazásokon részt venni, hiszen a fidesz 2/3 mindent megszavaz magának. Sokkal több értelme van, hogy felderíti a fideszes disznóságokat. A kolostordisznó hatalma sem fog örökké tartani.
Nessy
@kereső: Majd elkérik a velencei Doge palota oldaláról az oroszlán fejet, amelyiknek anno a szájába kellett bedugni a feljelentéseket, ami bent ki potyogott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.