Nyílt levélben üzent az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltjének Kész Zoltán – olvasható az ATV.hu cikkében.

Márki-Zay jobbkeze a kampánypénzek elszámolását követeli az egykori miniszterelnök-jelölttől

Fotó: FERENC ISZA / AFP

A veszprémi politikus üzenete elején leszögezte: „a tisztességről nem beszélni kell, hanem akként viselkedni”. Hozzátette, a hódmezővásárhelyi polgármester kampányának egyik legfontosabb pontjával mélyen egyetértett, mi szerint azért támadják, mert nem tűri a lopást.

„Éppen ezért, az MMM vezetőségi tagjaként attól teszem függővé vezetőségi tagságom fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámolsz a kampánypénzzel”

– jelentette ki Kész Zoltán.

Márki-Zay jobbkeze szerint két dolgot jelent az elszámolás, egyrészt azt, hogy kiderül, pontosan mire is költötte el a Mindenki Magyarországa Mozgalom a támogatók pénzét, másrészt a nyilvánosság számára egyértelművé kell tenni, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz.

„Gondolom, mondanom sem kell, hogy az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, amelyet az MMM-ben nem csak te, de senki más sem tűr el. Várom mindkét elszámolást ezért minél hamarabb!”

– zárja le levelét Kész Zoltán.

Forrás: ATV.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Már nem az első alkalom, hogy Kész Zoltán beáll valaki mellé, sütkérezik egy kicsit, majd úgy tesz, mintha semmi köze sem lenne hozzá. Ha az embernek egy ilyen egyed van a közelében, már nem is kell neki ellenség.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@Shikari: Álljon már meg a nászmenet! Pöcse van a menyaszonynak. MZP egy fundamentalista ,mélyen vallásos , konzervativ!!!keresztény.Semmi köze a liberalizmusho- hacsak nem annyiban, hogy programjában a jelenlegi kormány politikáját követte volna.Ha orbánék liberálisok, akkor MZP is az. ( némi igazság van azért van a dologban- orbánék gazdaságpolitikája, ultraliberális- bár az árstop intézkedések kivételeknek számitanak).
kormanyos63
Na idióta agyhalott MZP-fanok most verjétek a nyálatokat, és most pofázzatok!
Aki még ezek után védi, és támogatja a csúfosan megbukott "messiást", az komplett idióta!
Én végig azon az állásponton voltam, hogy ez a hataloméhes, arrogáns, nárcisztikus alak alkalmatlan és esélytelen az orbán rezsim leváltására!
Ezt be is bizonyította!
Én sosem szavaztam rá, és ezt soha nem is bántam meg!
kereső
@Shikari: MZP tényleg az. Egy vallásos fundamentalista.Nem csak mondja, mint orbán.
CsipkeRózsa
Márki-Zay pontosan vezette a beérkező pénzeket, és a pénz sorsát, egyszerűbb lett volna házon (összefogáson) belül ezt a témát rendezni.
Nem kellene a kárörvendező kormánypárti emberek elé tárni.
CsipkeRózsa
@Maccska: Az összefogás nem kizárólag baloldaliakból állt, ott volt a Jobbik és több új jobboldalhoz húzó kisebb szervezet is. A szavazás eredményessége miatt a jobboldali szavazók érdekében ez előnyösnek is látszott.
A nagy ellenkampány és lejáratós hazugságok miatt, valamint a milliárdos pénzek ajándékozása kormányrészről, a csalási lehetőségek megtették a kívánt hatást Orbán győzelme mellett.
Orbántól persze senki kéri számon a kormánykassza saját használatát: számoljon már el azzal a néhány ezermilliárddal!
Sámannus
Zolika ha valaki nem címkézi a támogatást csak mint adomány tünteti fel az nem kér elszámolást róla .nyilvánvaló ha valaki meghatározza az adomány célját, annak illik azt elszámolni. Én bízom az MZP csapatában, és folyamatosan támogatom őket.
Azt hiszem neked más bajod lehet a csapattal azt ne keverd össze az anyagi kérdésekkel.
amaramaistanna
Már nem az első alkalom, hogy Kész Zoltán beáll valaki mellé, sütkérezik egy kicsit, majd úgy tesz, mintha semmi köze sem lenne hozzá. Ha az embernek egy ilyen egyed van a közelében, már nem is kell neki ellenség.
ómió
Na! Már a "jobbkeze" se bízik a "fedhetetlen efftársban"?
kereső
@ómió: Tényleg ennyire hülyék vagytok? Ennyire. Az előválasztás második fordulója éjszakáján MZP leváltotta a valódi ellenzéket- Gyurcsányt.És akkor jöttök azzal, hogy "böszmebáb"!- Természetes egyébként, hogy ezt mindekivel el lehett ghitetni, akinek az agya ki van lúgozva orbán által, És gondolkodását átengedte orbánnak /a ER-nek. Fasiszta majom vagy-a NER kiszolgálója.
ómió
@kereső: Bolsiék idiótája! Tedd fel magadnak a kérdést: győzelme esetén hogyan "kormányzott" volna Maki efftársad egy olyan parlamentben, amenyikben a legerősebb frakciót - ahogy az "ellenzék" közt ma is van - Böszme efftársatok vezeti!? Ha agysorvadásod ezt nem engedi, elárulom neked: vagy sehogyan, vagy Böszmebábként, akit - az összes gyagyás (veled együtt) szerint - "leváltott"! Szerintem meg csak a te tetübolsi agyadat váltotta le az idiotizmus!
Baker
@ómió: nem lehet mindenkinek olyan jobb keze, mint Eltolcsy ;)
kereső
@ómió: @ómió: Án bolsi? Nem ti vagytok többségben Ner hülye? A többi okádékod meg már nem is érdekes.NER hülye!
ómió
@Baker: Ez, akkor, ugye, már maga az "efftársi dicsőség", amikor az egyik bolsi - lopástól tartva - elszámoltatná a saját efftársát!? Netán ez lenne az "efftársi összefogás"!?
ómió
@kereső: Most hirtelen már másról aljaskodsz, makogsz, bolsiék idiótája!? Hol volt itt szó többségről? A "leváltott" Böszme efftársadról makogjál, bolsiék elmebetege! Vagy túl szoros az ánusza és beléd szorította a "szuszt"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.