A volt amerikai elnök videót küldött a miniszterelnöknek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Az elmebetegség klasszikus jelei

a valóságról elrugaszkodott eszelős képzelgés újabb jeleit mutatta

Ha azt hitted Wazze, hogy az újabb győzelem euforiájában kicsit csendesebb, vagy visszafogottabb lesz Orbán bornírtsága, hát most igazán egyértelmű választ kaptál.
Mint ismert a nagyszámú győzelmi beszédében is hablatyolt össze vissza sőt a CPAC konferencián kifejtette abbéli álláspontját, hogy: a következő két évben fel kell készülni, és a 2024-es európai választásokon együtt és szervezetten fellépve vissza kell venni az európai intézményeket a baloldaltól. Azonban – legalább is Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke által az MTI-nek elküldött közleményből az derül ki, hogy sokkal komolyabb gondok is vannak.
Beszámolván arról, hogy pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Tom Van Griekent, a belgiumi Flamand Érdek párt (zavaros szélső-jobboldali, nacionalista, bevándorlásellenes pártocska, ami Flandria függetlenségét követeli) elnökét.
Ennek során még magához képest is nagyon ….
A sok idétlen marhaság részeként odáig ment, hogy kijelentette: „A kontinens konzervatív pártjainak össze kell fogniuk, hogy megvédjék a hagyományos európai életformát, amely a nemzetekre, a családokra, a hitre, a munkára épül”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.