Idén áprilisban húsz éve nem látott, 9,5 százalékos csúcsot döntött az infláció. Az árstop nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket, hiába az árak befagyasztása, sok más termék ára 50-30 százalékkal nőtt, ezt pedig már a magyar családok bevásárlókosarában is jelentkezik. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a Porfolió kérésére hozta nyilvánosságra, hogy milyen termékeknek és szolgáltatások ára szökött az egekbe az ára az infláció hatására. A KSH a fogyasztói kosár összes komponensét nyilvánosságra hozta, amelyből kiderült: Főképpen olyan termékek ára emelkedett drasztikusan, amiket gyakran vásárolnak az emberek, nem csoda hát, hogy mindenki kifejezetten gyors áremelkedést tapasztal

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Az árstoppot is be kell hozni valahogy. Ezért a többi cikknek mászik az ára.

Nem előre, nem hátra hanem felfellé.
Emmersson71
@Peller Anikó: Gondolom, amikor a fidesznyik suttyó a gyereknek azt mondja, hogy most nem veszünk szőlőt (epret, dinnyét..bármit!), majd azt is hozzáteszi, hogy Soros Gyuri bácsi megdrágította!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.