Diplomáciai botrány robbant ki a múlt héten, miután a horvátok kiszúrták, hogy Orbán Viktor egy rádióinterjúban arról beszélt, hogy "elvették tengereinket".

A feszültség odáig fajult, hogy egy horvát étterem bejárata elé kiírták: magyarokat nem szolgálnak ki, és azt is hozzátették, hogy nem látnak szívesen bennünket a tengerüknél.

Tényleg nem látják szívesen a magyarokat Horvátországban? Kiderült az igazság
Fotó: Instagram

A Pénzcentrum megkereste Ivana Herceget, a Horvát Idegenforgalmi Közösség igazgatóját, aki azt válaszolta, azok a hírek, hogy magyarokat nem szolgálnak ki, abszolút tévesek.

Az említett étteremnek az a szokása, hogy az étterem előtti táblákon elhelyezett humoros feliratokkal szórakoztatja a vendégeket. Így például korábban kitettek egy táblát, amin ez áll: "Van egy remek séfünk, de nem ajánljuk önöknek", vagy például: "2-t fizetsz, 1-t kapsz". Mindenesetre megértjük, hogy a magyar vendégek ezt a viccet személyes sértésnek vették, hiszen a humorban is van különbség Horvátország és Magyarország között.

Ivana Herceg szerint a magyarokat továbbra is szívesen látják Horvátországban.

Forrás: penzcentrum.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az meg aztán az igazi vicc, hogy akik beveszik a négy, (vagy hány tenger mosta hazánk partjait), Orbán történelmi ismereteinek, de főleg a hazugságainak az áldozatai. Aztán még ezen az iskolai színvonalon akarnak rontani! Igaz ahogy a kuszaszem mondta, a negatív növekedés is növekedés!
Eladott Ország
Horvátország a magyar légtéren akadálytalanul áthaladó és Zágráb mellett lezuhanó légijármű (drón) tanulságait levonta: a magyar fél megbízhatatlan partner, ezért Macron segítségét kérték a horvát légtér védelméhez. A képen látható francia anyahajóról biztosítják mostantól a horvát légteret. A drón átengedésének botrányát egy újabb botránnyal tetézi a kormány. Másfél hét alatt sem adott semmiféle elfogadható magyarázatot az ország biztonságát alapvetően megkérdőjelező incidensre. Nem csak a nagyközönség nem kapott választ, de az ügyben illetékes parlamenti bizottság ülését is az utolsó pillanatban lemondták. A fideSS a legveszélyesebb ránk!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/276170499_4946990095393373_6130102200764875526_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=5CfNCjtRyVMAX-0Adgx&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9FkzPAlmjZD-6leifj8ZFaefTwqAjNLZnPUCXS2p1TpA&oe=628DC1FF
Vajon melyik határmenti országgal van jó kapcsolatban a fidesz Szerbiát kivéve? Futsalos Petya szinte már berendelte az összes európai országot, az ENSZ-et kivéve! Sikerült a régmúltra visszanyúló magyar-lengyel barátságot is gallyra vágni a nagy orosz seggnyalás és keleti nyitás miatt!
tudode
Miért ne?
.
Azok után, hogy fatornyos falujában -- többek között ---
.
----Látványterasz épül a felcsúti csónakázótó mellé, az adatvédelmi biztos szabadságon van
atlatszo.hu/mutyimondo/2021/07/24/latvanyterasz-epul-a-felcsuti-csonakazoto-melle-az-adatvedelmi-biztos-szabadsagon-van/
------------------
.
Már korábban is kihúzta a gyufát nagymagyar álomképével
.
------ Nem tetszik a szlovákoknak és a horvátoknak Orbán nagymagyarországi térképe
korkep.sk/cikkek/mindennapjaink/2019/12/21/nem-tetszik-a-horvatoknak-es-a-szlovakoknak-orban-viktor-nagy-magyarorszag-terkepe/
-------------------
.
Arról nem is szólva, hogy
.
----- Orbán a trieszti mellé beszállna egy koperibe is
hvg.hu/gazdasag/20200901_orban_viktor_trieszt_koper
-------------------
.
Tengerre magyar!!!
nezelodo
Az meg aztán az igazi vicc, hogy akik beveszik a négy, (vagy hány tenger mosta hazánk partjait), Orbán történelmi ismereteinek, de főleg a hazugságainak az áldozatai. Aztán még ezen az iskolai színvonalon akarnak rontani! Igaz ahogy a kuszaszem mondta, a negatív növekedés is növekedés!
justhpeter
@nezelodo: Orbánék céla az, hogy minden és mindenki elérje az ő színvonalukat. Még ha lefelé is kell mennünk akkor is. Nem tudja valaki, hogy hol lehet leggyorsabban elsajátítani a nemzeti-keresztény lopkodást ? Minden szándékom, hogy utolérjem őket !
szép új világ
Ha így haladunk, nem azért nem megyünk majd be, mert nem szolgálnak ki, hanem azért, mert n em tudjuk kifizetni...
ómió
Na, de efftársak! Hazudozni is "csak pontosan, szépen"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.