A történelemkönyveket akarja újraírni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha nem Orbánékról lenne szó az ember csodálkozna

Nem, nem csaj a hangsúlyók, de az alapvető álláspont (már ami nekik van ezen a címen) is gyökeresen változnak)

Persze megváltozásról még korai lenne beszélni még akkor is ha az amcsi szélső-jobbosok Bálnázása ürügyén Orbán hablatyolásás, és a derék komcsi-káder Köteles Laca rohadt komcsizása mellett Kancsi Mancsi is belehasított. A történelemhamisítás olimpiai bajnoka odáig ment, hogy kikelentette:
„az ukránok azért tudnak ilyen elszántan ellenállni, mert ragaszkodnak a nemzeti identitásukhoz, és ’a hazájukért, függetlenségükért és szuverenitásukért’ küzdenek. ”,
majd
„Oroszország értelmetlen háborút folytat, amivel csak azt érik el, hogy kiiratkoznak Európából”,
sőt olyanra is futotta, hogy: „Putyin nem a jövőt akarja megnyerni, hanem a múltat akarja kiigazítani. Nem a világot akarja megváltoztatni, még csak nem is az erőviszonyokat akarja módosítani, hanem a történelemkönyveket akarja újraírni”.
Bocs a magánozásért, de közben a kedvenc orbáni bornírtságot is eleresztette, mondván: „Közép-Európára (???!!!???) a német és orosz birodalmi törekvések jelentettek veszélyt”!!
A csúcs, hogy – bár az egész banzály persze az ilyen mélyen Szánthó bornírtságok színpada – mindeközben azt olvashattuk, hogy: Közös nyilatkozatban állt ki 42 ország (köztük hazánk is) Ukrajna mellett a Nemzetközi Bíróságon, ahol eljárást indított mert Moszkva az invázióval nemzetközi jogot sértett!
Még egy magán megjegyzés: nem először, de valahogy a derék kormánymédia (sőt úgy tűnik fityesz-trollok sem) nem értette, vagy nem akarta, de még nem érzékelte a hangsúlyváltozást! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.