Elcsalt és megerőszakolt egy 11 éves kisfiút egy pedofil Sopronban – értesült a Tények.

A TV2 műsora úgy tudja, a 39 éves férfi a gyereket fogva tartotta és szexuálisan zaklatta. A rendőrség egy nap múlva elkapta a 39 éves férfit, akit pénteken tartóztattak volna le, de a tárgyalás elmaradt, mivel a férfi nem volt olyan állapotban, hogy részt vehessen rajta. A Tények szerint a támadó kórházba került.

Nem kizárt, hogy a férfi már útközben erőszakoskodni próbált a fiúval, mert a gyerek telefonját az utcán találták meg. Lehet, hogy segítséget próbált hívni rajta.

Forrás: tenyek.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Ezt szeretem a közpénzből fenntartott tévében, hogy ilyen precízen tudósít. A lényeges dolgokat lazán érinti “nem volt olyan állapotban” mert milyen állapotban volt, hogy nem lehetett kihallgatni? Mitől került olyan állapotba? “állítólag kórházba került” hát nézzetek utána, csesszétek meg! Állítólag ezért kapjátok a fizetéseteket a mi adónkból. No meg azért, hogy Orbán gazdátok hátsója fényesre legyen tisztítva. Aztán bevágnak mindenféle random baromságot, valami idegennel, aki valamit hallott valakitől. Kösz a tájékoztatást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Az ilyet soha nem szabadna kiengedni a sittről. Ott rohadjon meg. De az ilyen azt még talán élvezni is fogja, mert ott nyilvánvaló, hogy mire használják a köcsögöt
Yoda69
@Borsó: Valoszinu kiderult rola hogy fideSS lovag, azokat meg nem hagyjak az ut szelen akkor se ha pedofil allatok.
Katalina62
@Horizont: igazad van, teljes mértékben de azért a szülő felelőssége is a gyerekkel megértetni, idegennel nem megyünk sehova!
Horizont
@Katalina62: Hát a kisgyerek csak gyerek, elmondhatja egy szülő ezerszer is. Nem tudjuk milyen dumával csalta el. De akkor is egy szülőnek el kell mondania tízezerszer is. Csak mindenki azt hiszi velük aztán nem fordulhat ez elő. Nagyon sajnálom szegény kisfiút. Meg a szüleit is. Nem tudnak akkora büntetést adni ami arányos lenne erre a szörnyűségre. Remélem a böriben kibelezik.
bence
@Katalina62: ! Ki tudja , milyen lelki terrort alkalmazott a kisfiúval szemben , hogy még segítségért sem mert kiabálni ! Számtalan eset bizonyítja , hogy felnőtt nők sem mernek ellentmondást tanúsítani az elkövetők ellen !
Katalina62
@bence: igen, ez is lehet, de a cikkben azt írták, hogy "elcsalta!" Ezért írtam a szülői felelősségről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.