Egyértelmű választ várnak a kérdésükre, eddig hiába. A tanárszakszervezet arra kéri kormányt, hagyják abba a mellbeszélést Nyílt levélben érdeklődött szombaton a Pedagógusok Szakszervezete a kormánynál arról, végül mi lesz a választási kampányban beígért, idén esedékes tanári béremeléssel. Ismert, a kampányban a kormány azt ígérte, háromszor 10 százalékos fizetésemelés lesz a közoktatásban. Pénteken az RTL Híradó kérdésére azonban már azt válaszolták,

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
@Mirabilis: Így igaz! 2 szakszi van: PSZ + PDSZ! Ez a gond...
Istenakinincsen
Kormányunk csak a mellébeszélésből is tud luxuséletet élni...
nezelodo
Szemmel láthatólag a kormányunkat csak a hitegetés szintjén érdekli az oktatás. Hiszen van elég tanár! Igen, Ausztriában és másutt, az itthoni fizetés két-háromszorosáért kukásautón ülnek, mosogatnak, házi betegápolást végeznek és gyerekfelügyeletet vállalnak, stb, akik megtehetik.
Senki sem teszi fel a vezetőinknek a kérdést, hogy miért nem azokban az intézményekben taníttatják saját gyerekeiket, amelyeket a talajmenti polgároknak szánnak, és miért a drága nyugati lesajnált fizetős intézmények képzési színvonalában látják a gyerekeik jövőre való felkészülésének zálogát?!
Uriel
@Mirabilis: május 21., 22:04

Ezzel csak részben értek egyet, mert elég szépen kiálltak magukért legutóbb, a kormány fenyegetőzésével szemben, bevállalva az anyagi veszteséget és a retorziókat is.
Az a gond, hogy a magyar emberek nem állnak ki egymásért a bajban. Százezreknek kellett volna kint lenni az utcákon velük együtt tiltakozva az Orbán-qurmány jövőgyilkos oktatáspolitikája ellen.
A szar internetadó miatt, 1-2 ezer forint miatt persze egy millióan kint voltak az utcákon. Nevetséges.
Nessy
@nezelodo: Mert a tudás hatalom! A hatalomnak viszont lebutított, félelemben tartott tömegekre van szüksége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.