Nem tartozik a világ vezető gazdasági hatalmai közé Magyarország sorstársa. A legtöbb országban a környezetvédelemnek is külön tárca jut, az oktatásnak pedig sokszor helyből kettő is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az hogy pinter apunak adtak ezt a tarcat, nekem azt mondja, hogy a fideSSnek esze agaban sincs rendezni a bereket, vagy reformokat vegrehajtani. Hagyjak lerohadni az egeszet. Dogoljon meg a magyar ember, vagy menjen a NER lovagok fizetos egeszsegugyi ellatojaba. Csak akkor az lenne a fair ha TB-t se kellene fizetni tobbe.
volvós
...kecskére bízták a káposztát !!! Vajon mi lesz " szőkítve " sanyibácsi ???
Uriel
Degisztán
vagy
Bebajdzsán

A piros pöttyös seggű félázsiai kurva anyátok!
vitriol
A feladatok kiosztása azt sejteti, hogy itt továbbra sem lesz kormányzás, a kinevezettek felé nincsenek elvárások /nem is lehetne, hisz nincs semmi alapja/! Viszont az osztogatás már megkezdődött, illetve folytatódott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.