A III. kerületi rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

Nem érte el a konyhán dolgozó barátnőjét hajnalban, ezért berúgta az ajtót és betört a zsinagógába – videó

Fotó: pixabay.com

Az Óbudai Zsinagógában kereste a konyhán dolgozó barátnőjét egy férfi 2022. május 14-én hajnalban, mivel a nő nem válaszolt telefonhívásaira – írják a rendőrség honlapján.

Az épület zárva volt, ezért előbb letépte a biztonsági kamerát, majd berúgta az ajtót, és bement. Később egy másik ajtót is megrongált, letépett egy kilincset, és egy konténerépület redőnyeit feszegette. Végül – mivel ott sem talált senkit – távozott. A rendőrséget délelőtt értesítették, amikor a rongálást észrevették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói gyorsan azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottai az első bejelentést követő három órán belül lakásán elfogtak.

Az óbudai rendőrök a 39 éves T. Zsoltot rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerte tettét, az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.​

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát igen, az éhség brutális tettekre sarkallhat arra hajlamos embereket!
És ezt egy igazmihazánkos (jófideszes módra) a zsidókon vezeti le. Hiszen mindig azt mondják neki, hogy azok tehetnek mindenről. Ja, és a migráncsok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.