A településen lakók szerint előzőleg egy 25 éves nőt vett feleségül, de egy évig sem tartott ki a frigy.

A Blikk cikke szerint a 78 éves Szabó András, Kunhegyes fideszes polgármestere a hétvégén egy nála 60 évvel fiatalabb, vagyis egy 18 éves helybeli lányt vett el feleségül. 

18 éves lányt vett feleségül Kunhegyes 78 éves fideszes polgármestere

A kép ilusztráció, a 2022-es majálison készült Szabó András polgármesterről

Fotó: Facebook/Kunhegyes Város Önkormányzat

A lap szerint az ara nemrég töltötte be a 18. életévét, van egy 4 éves kisfia, a helyiek úgy tudják, hogy egy harmincas éveiben járó férfitől, a lány 13 éves volt, mikor gyermeke megfogant.

A Blikk szerint a településen az a hr járja, hogy a polgármester előző felesége is fiatal volt, talán 25 éves, ám a frigy nem tartott ki egy évig sem, válás lett a vége. 

A lap megpróbálta megszólaltatni a polgármestert, de ő nem nyilatkozott, mint ahogy a menyasszony anyja sem kívánt az esküvő kapcsán megszólalni.

A Blikk megkérdezte a helyieket, hogy mit szólnak a nagy korkülönbséghez. Egyesek meg voltak döbbenve a 60 évnyi különbségen, egy nő viszont védelmébe vette az ifjú párt, mondván közte és férje között 30 év korkülönbség van, mégis boldogok.

Na és akkor mi van, ha nem egykorúak! Az uram és köztem 30 év különbség van, felneveltünk 3 gyereket. Nem érdekelt akkor sem, akik megszóltak érte, dalia volt a férjem fiatalkorában. A szerelem ha jön, akkor az jön!

- idézte a lap a nőt.

A cikk szerint a lakodalom hírére összefutott nagy csődületnek a fagylaltos örült a legjobban az anyakönyvi hivatal közelében, ugyanis az összes fagylaltját megvették.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A 18 évesnek már van egy 4 éves gyereke. Köztudott melyik népcsoportban szokás az ilyesmi. Ez a polgi vénségére megbolondult. Kizárnám, hogy jövő ilyenkor még együtt lesznek. Szerintem a kicccsalád lenyúzza az öreg bőrét is, ha nem figyel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ezzel az egésszel nem a kor a probléma. Az a probléma, hogy a polgármester úr 13 éves fiatalkorúval létesitett szexuális kapcsolatot, amiből a gyermek született. Az meg bűncselekmény. Ennyi(ke).
Havanagi
Meg lesz itt még az első éjszaka joga is,csak akkor ne sikongjon a sötét 3 millió félrevezetett gyengeelméjű.
kissé felnőttem
@Havanagi: ajaaj burka is bekerül a repertoárba lassan? meg az ereszkedő brüsszeli csatorna ?
kissé felnőttem
akkor ovakodjanak a szülők mert óvódást fog harmadszorra választani ? de a mamut is hamunak fogja mondani a troty és tőbbiről beszél majd az utókor mint dr bubóról :
Aki Én
@Maccska: ,,Érdekes hogy pont egy magánügyet kommentelnek a legtöbbet."

Érdekes, hogy egy ilyen beteg ügyet a fideszes agyasok mentegetnek.
Persze csak addig, míg nem ellenzéki :)
vacsi
Az 1882-ben született Kodály Zoltán második felesége Péczeli Sarolta volt, aki 1940-ben született, tehát 58 évvel volt fiatalabb, mint a férje - mégsem nevetgélt senki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.