Majd két hónapja a legkeményebb női bűnözök között, börtönben ül a 70 éves, orvosként dolgozó Dr. J. Johanna. A doktornő nem akármilyen bűncselekményt követett el: Pfizer vakcina helyett sóoldatot adott be több betegének is.

Pfizer helyett sóoldatot adott be több betegének a 70 éves orvosnő

Fotó: pixabay.com

Eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be a súlyos, életveszélyes szabályszegés, de nem kizárt, hogy a jelenleg is folyó nyomozás még ennél is jóval több alkalmat tár majd fel – írja a Blikk.

A lap információ szerint háziorvos nem titkoltan vírustagadó, de tettét nem csak elfogadhatatlan elvei motiválták, hanem a pénzszerzés is. A „sóoldatos betegeknek” jó pénzért kiállította a hivatalos igazolást, miszerint szabályosan megkapták a Pfizer vakcinát, így hozzájuthattak védettségi igazolványukhoz.

A Blikk úgy tudja: lebukásához egyik be nem oltott páciensének elszólása, illetve a rendőrség hatékony munkája vezetett. Miután felmerült a visszaélés gyanúja,

a hatóság kamerákat helyezett el a doktornő rendelőjében, ami igazolta a zsaruk feltevéseit.

Innen már csak egy lépés volt, hogy látványos akció keretében, a rendelőben kattanjon a bilincs a doktornő és a vele feltehetőleg együttműködő asszisztense csuklóján.

A doktornő és asszisztense lakásán, illetve a rendelőben is kutatást tartottak a nyomozók. Több mint 3 millió forintot, 1000 eurót, regisztrációs nyilatkozatokat, oltási igazolásokat, oltóanyag-ampullákat, telefonokat és laptopokat, valamint két gépkocsit foglaltak le.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
magyarországon 70 éves korukban is praktizálnak az orvosok?
az ilyen kitüntetést érdemel és nem büntetést!
Uriel
Draga anyam. stop Kitettem a napra szaradni a taviranyitot. stop Megint mukodik. stop Szeretném megkoszonni a tamogatast. stop A csaladomnak es a barataimnak. stop Az ellensegeimnek es a propeller oldalnak. stop Ja es Jennifer Lopeznek. stop Nelkuluk nem sikerult volna. stop
ómió
Csak nem az "efftársi oltáspártiság ejtette rabul"?
Pálinkás Pál
ezzel senkit nem veszélyeztetett, nem úgy mint kollégái a sok szar covid vakcinával...sóoldatba még nem halt bele senki..ez elmondható a covid oltásról???...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.