Újra indulatos Facebook-poszttal jelentkezett a hatpárti ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay egykori szövetségeseiről: zavarta őket az hogy, nem hagyta lopni őket

Fotó: Facebook

Egy Fidesz-közeli alapítvány szerint a Telex végig ellenem kampányolt – írta vasárnap este Márki-Zay Péter.

A Népszava által ismertett posztban az ellenzéki politikus kifejtette, a héten megkereste egy egy fideszes alapítvány, amely a Telex elfogultságáról akarta kérdezni, de ettől ő elzárkózott, a bejegyzéséhez mellékelt diagramon pedig „látványosan” látszik, hogy még a Mandiner is nagyobb arányban írt pozitív hangvételben a miniszterelnök-jelöltségéről a Telexnél.

„Leginkább az a rágalom háborít fel, hogy bármilyen kampánypénz nálam köthet ki – miközben a most engem támadókat a kampányban is éppen az bosszantotta, hogy nem hagytam őket lopni”

– zárta csupa nagybetűvel Márki-Zay Péter.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Népszava

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szóljon már valaki ennek a szédült hapsinak, hogy vége a kampánynak! Most már abbahagyhatná az ellenzék szidását! Nyert a fidesz, küldetés teljesítve!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Vegye már észre a sok össze vissza szónoklata miatt sok ember ezért sem szavazott az ellenzékre.
justhpeter
Márki-Zay igazán beülhetne az korábbi ellenzéki támogatói közé a parlamentve, egy szemmel sem különb mint akik most az ellenzék nevében ott melegednek. Így kell közösen szétverni azt ami esetleg egy következő időben kifejlődhetne. Legalább nem kell elgondolkodnunk, hogy mennyivel különbek a kormánypártoknál. Szerintem azon sem érdemes elgondolkodniuk, hogy hogyan szereznek támogatást a jövőre, mert értelmes civil még segítőként sem fog beszállni ebbe még egyszer.
terlasz
@Maccska: Ha Gy. a fidesz szekerét tolja, akkor kicsit alányalhatnál.
terlasz
Konkrétan kit nem hagyott lopni ez a jóember? Talán a tiszták csapatát az MSzP-vel a háta mögött?
karma1
@terlasz: DDDDDDDDDDDD Bombajo valasz! De megint nincs nev, akire gondolt volna - o viszont siman le akarja nyulni a 100 millional is tobb adomanyt, ami az MMM szamlajara jott (VAJON KI EGYEZETT EBBE BELE? Mar megint abba a buzi magyar gyorgybe es az o hianyos es csapnivaloan szar ugyvedi munkajaba utkozom! Ha az ellenzeki osszefogasra jott, miert nem nyitottak egy banknal KOZOSEN, a 6 part egy szamlat? Akar csak meghatarozott idore is? )
Nem kellene mast tenni, mzp, csak ahogy Kesz Zoltan, Hadhazy Akos es Lukacsi Katalin javasolta: mivel tudjak a legtobb nagy adomanyozorol, hogy ki adta a penzt, azt is tudhatjak, hogy mennyit, es akkor annak a penznek, amit adott a negyedet vissza lehet nekik adni! Ilyen egyszeru! Lehet, hogy az adomany melle az illeto kert anonymitast, de bankszamlara csak NEVROL lehet utalni, es bankszamlaszamrol, tehat megvan a nyoma - ha maskepp nem, akkor szamlaszama az adomanyozonak - erre nyugodtan lehetne utalni.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.