Újra indulatos Facebook-poszttal jelentkezett a hatpárti ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay egykori szövetségeseiről: zavarta őket az hogy, nem hagyta lopni őket

Fotó: Facebook

Egy Fidesz-közeli alapítvány szerint a Telex végig ellenem kampányolt – írta vasárnap este Márki-Zay Péter.

A Népszava által ismertett posztban az ellenzéki politikus kifejtette, a héten megkereste egy egy fideszes alapítvány, amely a Telex elfogultságáról akarta kérdezni, de ettől ő elzárkózott, a bejegyzéséhez mellékelt diagramon pedig „látványosan” látszik, hogy még a Mandiner is nagyobb arányban írt pozitív hangvételben a miniszterelnök-jelöltségéről a Telexnél.

„Leginkább az a rágalom háborít fel, hogy bármilyen kampánypénz nálam köthet ki – miközben a most engem támadókat a kampányban is éppen az bosszantotta, hogy nem hagytam őket lopni”

– zárta csupa nagybetűvel Márki-Zay Péter.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Népszava

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Még jó, hogy felelősséget vállal és nem rúg bele senkibe!
ómió
Maki efftárs nem hagyta lopni az övéit? És ezt hatékonyan a Fideszre se volt képes hazudni? Akkor, nem csoda, hogy "kitelt a becsülete" az efftársi miliőben!
Nessy
Szóljon már valaki ennek a szédült hapsinak, hogy vége a kampánynak! Most már abbahagyhatná az ellenzék szidását! Nyert a fidesz, küldetés teljesítve!
kereső
Hagyjuk már ezt a kretént. Név nélkül vádaskodik bele a kamerába, mint tette azt a kampányban az árulózással. Komolytalan, és nem tudja levetkőzni a nárcisztikus gőgjét. Felejtős- véglegesen.
Emmersson71
@sgl: MZP lemaradt egy brosúrával..azt hiszi, még kampány van :)
Namely
"Márki-Zay egykori szövetségeseiről: zavarta őket az hogy, nem hagyta lopni őket"

Ismét nagyon minőségi a propeller.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nemkati
Nem állítom, hogy az ellenzékből mindenki makulátlan, és senki nem akart lopni. Más kérdés, hogy ilyen Fidesz mellett ez hogy sikerülhet. Márki-Zay viszont olyanokkal szövetkezett, akik lopni akartak, csak ő nem hagyta? Elgondolkodtató...
rokker33
Máry zajos szaros Péter azt ígérted, hogy elfogadod a bukásodat és elkezdtek dolgozni a fidesz rendszer ellen, de nem olvasok mást csak ez a hibás az a hibás mindenki hibás csak a szar Péter nem hibás! 26 ban is elbuksz ripacs !
Gazella
Ezt az undormányt nem baszta szájba egy ellenzéki politikus??? Még mindig hazudik róluk?!!!
KisTehen
librók! és most köszönjétek meg szépen, hogy nem mi jobbosok nem engedtük, hogy mzp-val a szakadékba lökjétek az országot!
szaboria1
Vegye már észre a sok össze vissza szónoklata miatt sok ember ezért sem szavazott az ellenzékre.
sgl
Márki-Zay Péter: bizonyos sajtótermékek és politikusok az ellenzék maradékának szétverésén dolgoznak
A korábbi miniszterelnök-jelölt ismét levezette, miért nem oszthatja szét a kampányadományokat.
nepszava.hu/3157860_marki-zay-ellenzek-kampanyadomanyok
sgl
néha az is az érzésem, titkon Bolgár is a fidesz szekerét tolja, sunyi szövegeivel.
Maccska
@sgl: ja.De leginkább Gyurcsány.
justhpeter
Márki-Zay igazán beülhetne az korábbi ellenzéki támogatói közé a parlamentve, egy szemmel sem különb mint akik most az ellenzék nevében ott melegednek. Így kell közösen szétverni azt ami esetleg egy következő időben kifejlődhetne. Legalább nem kell elgondolkodnunk, hogy mennyivel különbek a kormánypártoknál. Szerintem azon sem érdemes elgondolkodniuk, hogy hogyan szereznek támogatást a jövőre, mert értelmes civil még segítőként sem fog beszállni ebbe még egyszer.
terlasz
@Maccska: Ha Gy. a fidesz szekerét tolja, akkor kicsit alányalhatnál.
terlasz
Konkrétan kit nem hagyott lopni ez a jóember? Talán a tiszták csapatát az MSzP-vel a háta mögött?
karma1
@terlasz: DDDDDDDDDDDD Bombajo valasz! De megint nincs nev, akire gondolt volna - o viszont siman le akarja nyulni a 100 millional is tobb adomanyt, ami az MMM szamlajara jott (VAJON KI EGYEZETT EBBE BELE? Mar megint abba a buzi magyar gyorgybe es az o hianyos es csapnivaloan szar ugyvedi munkajaba utkozom! Ha az ellenzeki osszefogasra jott, miert nem nyitottak egy banknal KOZOSEN, a 6 part egy szamlat? Akar csak meghatarozott idore is? )
Nem kellene mast tenni, mzp, csak ahogy Kesz Zoltan, Hadhazy Akos es Lukacsi Katalin javasolta: mivel tudjak a legtobb nagy adomanyozorol, hogy ki adta a penzt, azt is tudhatjak, hogy mennyit, es akkor annak a penznek, amit adott a negyedet vissza lehet nekik adni! Ilyen egyszeru! Lehet, hogy az adomany melle az illeto kert anonymitast, de bankszamlara csak NEVROL lehet utalni, es bankszamlaszamrol, tehat megvan a nyoma - ha maskepp nem, akkor szamlaszama az adomanyozonak - erre nyugodtan lehetne utalni.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.